Τα ζώδια... βαριούνται! Δες πώς φέρονται τα ζώδια όταν δεν έχουν τι να κάνουν!
Δες τι κάνουν τα ζώδια όταν... δεν έχουν τι να κάνουν!

Το κάθε ζώδιο χειρίζεται τα πράγματα διαφορετικά! Έτσι ακριβώς χειρίζεται και την βαρεμάρα! Δες τι κάνουν τα ζώδια όταν βαριούνται και ταυτίσου!

Κριός

Μπαίνει για ντους. Κάθεται παραπάνω απ’ το κανονικό, επειδή τραγουδάει. Συνειδητοποιεί ότι είναι υπερβολικά αργά για να τραγουδάει τόσο δυνατά, αλλά αφού δεν του έκαναν ακόμα παρατήρηση, όλα καλά. Μόλις βγει απ’ το ντους, κάθεται μια ώρα με την πετσέτα και το τσιγάρο, προσπαθώντας να βρει κάποιον online για να φλερτάρει ή να μάθει αν παίζει κανένα καλό πάρτι. Τον παίρνει ο ύπνος πάνω στο κινητό.

Ταύρος

Ξεκινά να καθαρίζει το σπίτι, επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνει. Κάπου στα μισά αποφασίζει πως τόση δουλειά αξίζει ένα μικρό δωράκι, και βάζει στον εαυτό του ένα κομμάτι γλυκό. Καταλήγει να τρώει ολόκληρο το γλυκό και να κοιμάται στον καναπέ, ενώ η τηλεόραση παίζει σαπουνόπερες του 2003.

Δίδυμος

Λέει πως θα δει ταινία. Στο πρώτο πεντάλεπτο κάνει παύση γιατί βαριέται και θέλει ανθρώπινη επαφή. Στέλνει στο πρώτο άτομο που θα βρει online, και τρώει άκυρο. Στέλνει στο δεύτερο άτομο που θα βρει online και κακολογεί το πρώτο άτομο που του έριξε άκυρο και του χάλασε την διάθεση. Δεν θα μάθει ποτέ πώς τελειώνει η ταινία.

Καρκίνος

Παίρνει αγκαλιά την γάτα ή τον σκύλο του και μιλάει για τους καημούς του. Το καημένο κατοικίδιο προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά είναι αργά. Ο Καρκίνος το χαϊδεύει σαν να μην υπάρχει αύριο και κοντεύει ήδη να βάλει τα κλάματα. Οι Καρκίνοι χωρίς δύσμοιρα ζωντανά στο σπίτι θα ξεκινήσουν να παίζουν κάποιο παιχνίδι στο Facebook, και θα σου στέλνουν είκοσι αιτήματα το λεπτό, προσμένοντας λίγη ανθρώπινη επαφή.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;