Η Σοφία Μουτίδου δίνει τα ρέστα της στο Youtube! (video)

Από neolaia.gr Team 14 Νοεμβρίου 2017

Είναι θεά!

Τη γνωστή ελληνίδα ηθοποιό Σοφία Μουτίδου, την έχουμε γνωρίσει μέσα από πολυάριθμες ελληνικές σειρές, με πιο χαρακτηριστικές τις συμμετοχές της στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» του Αλέξανδρου Ρήγα στο ρόλο της Στέλλας Πριοβόλου (Μπόχαλη) και το «Καφέ της Χαράς» του Χάρη Ρώμα στο ρόλο της κυρα-δασκάλας Αγλαΐας. Αλλά και πολλούς ρόλους της στο θέατρο.

Πλέον λοιπόν η Σοφία Μουτίδου, παράλληλα με τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αποφάσισε να στραφεί και σε ένα πιο «ελεύθερο» μέσο, αυτό της πλατφόρμας του Youtube.

Έχει δημιουργήσει ένα κανάλι και ως ανεξάρτητη «καναλάρχισσα» ανεβάζει σε τακτά διαστήματα βίντεο με θεματολογίας της επιλογής της. Άλλωτε χιουμοριστικού περιεχομένου, άλλοτε βίντεο που σχολιάζει φλέγοντα κοινωνικά θέματα κι άλλοτε βίντεο με το αγαπημένο της χόμπι που είναι το μακιγιάζ.

Το χιούμορ της είναι αστείρευτο και ανεπιτήδευτο, η εικόνα της απλή και καθημερινή και μας προσφέρει απίστευτες στιγμές γέλιου με τα «καμώματά» της.

Όταν δε, αποφασίζει να σχολιάζει κοινωνικά φαινόμενα όπως το bullying και ο ρατσισμός που υφίστανται άτομα π.χ. για τα κιλά τους, γίνεται θηρίο και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

Ελπίζουμε να συνεχίσει για πολύ καίρο γιατί μας διασκεδάζει απίστευτα και μας προβληματίζει όσο επιτάσσει η εποχή μας.

Δείτε και βίντεο που έχει ανεβάσει η  ίδια και κλάψτε: