Ποιο είναι το παπούτσι που κάποτε έκραζες αλλα τώρα λυσσάς για να το αποκτήσεις;;;
To παπούτσι αυτό μόλις έκανε ενα τεράστιο comeback!

Ένα παπούτσι που υπο άλλες συνθήκες θα έλεγες… “WHAT ARE THOOOOSE?” τώρα έγινε trend ξανά και ψοφάς για να τα αποκτήσεις!

 

Δεν πρόκειται για άλλα, απο τα κινέζικα sneakers που αυτόν τον καιρό κάνουν την θραύση τους στο instagram σπέρνοντας ερωτηματικά και διχόνοια!

Μετά το «αναζωογονημένο» μοντέλο της Nike (Cortez) και των PF Flyers των Νew Balance που έρχονται κατευθείαν από τη δεκαετία του ’40, και είναι φέτος πιο hot από ποτέ, αποδεικνύεται ότι οι «sneakerheads» έχουν βρει ένα ακόμα ζευγάρι με ιστορία για να λατρέψουν και αυτό έρχεται κατευθείαν από την Ασία.

Η κινέζικη μάρκα Hilui κυκλοφόρησε ξανά το δημοφιλέστερο σχέδιο παπουτσιών της, το οποίο ήταν τόσο γνωστό μέχρι και τη δεκαετία του ’80, όσο είναι τα Yeezys η τα Stan Smith σήμερα.

Η μάρκα έχει επανασχεδιάσει τα πρωτότυπα sneakers που κυκλοφόρησε πρώτη φορά τη δεκαετία του ’60, τα οποία είναι κατασκευασμένα από καμβά και έχουν μία κόκκινη και μία μπλε λωρίδα, σε μια νέα εκλεπτυσμένη version με μια μόνο δερμάτινη λωρίδα σε κάποια από τις δύο αποχρώσεις.

Τώρα το μοντέλο ονομάζονται WOS33, (ή πιο ολοκληρωμένα: Warrior Ordinary Streetwear 33).

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60 και του ’70, αυτά τα λευκά αθλητικά παπούτσια έγιναν μεγάλο trend στα αθλητικά είδη στη χώρα τους, και όλοι οι παίκτες βόλεϊ και μπάσκετ τα φορούσαν μέχρι και τη δεκαετία του ’80, κάνοντας μία στρατιά εφήβων να θέλουν να αντιγράψουν το στυλ τους και να φορέσουν το συγκεκριμένο σχέδιο.

Η δημοτικότητά τους έπεσε τη δεκαετία του ’90 καθώς οι ξένες, αθλητικές μάρκες έκλεψαν τις εντυπώσεις του αγοραστικού κοινού.

Αλλά χάρη στις fashion επιρροές της Σαγκάη και του Πεκίνου και του πλήθους κόσμου που εξυπηρετούν οι αγορές τους, έχουν κάνει ένα comeback και ήταν παντού στην Εβδομάδα Μόδας της Σαγκάης. Μήπως πρέπει να αποκτήσεις τα δικά σου πριν αρχίσεις να τα βλέπεις και εσύ παντού εντός ευρωπαϊκού εδάφους;

WOS33 MOOD

A post shared by WOS33 (@wos33) on

WOS33 MOOD Paris Fashion Week

A post shared by WOS33 (@wos33) on

WOS33 DROP 01 @d.avidyang ?

A post shared by WOS33 (@wos33) on

Δες και αυτό! Γιατί δεν πρέπει να περπατάς με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;