Καφές με χρώμα… Κροατίας

Από neolaia.gr Team 14 Νοεμβρίου 2017

Ο καφές που έχει τρελάνει τους κατοίκους της Κροατίας. Ανακάλυψέ το γιατί!

Ο Andrej Grzancic δεν είναι ένας απλός κύριος που θα σου ετοιμάσει τον καφέ σου πίσω από τη μπάρα. Ο άνθρωπος είναι ένας καλλιτέχνης. Και για να μη λες πως τα λέμε εμείς, να σε ενημερώσουμε πως ολόκληρη η Κροατία, σου λέει, πίνει καφέ στο όνομά του.

Και να πως έχει η ιστορία. Ο Andrej εργαζόταν χρόνια ως σερβιτόρος και υπεύθυνος σε εστιατόρια στην Κροατία, μέχρι που αποφάσισε να αποκτήσει το δικό του μαγαζί στην περιοχή του Ζάγκρεμπ. Το αποτέλεσμα; Για τον καφέ του, μιλά όλη η περιοχή!

Γιατί; Γιατί ο καφές του Andrej έχει κάτι το διαφορετικό. Κάτι το καλλιτεχνικό.

Ο καφές δεν είναι καφέ. Το φλυτζάνια μετατρέπονται σε καμβά και το αφρόγαλα παίρνει το χρώμα του ουράνιου τόξου. Αυτός ο καφές ετοιμάζεται για να σου φτιάξει τη διάθεση και να δώσει χρώμα στη μουντή σου μέρα.

Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, σκοπεύει να ξεκινήσει τα ταξίδια σε όλη την Ευρώπη για να μεταδώσει τις γνώσεις του.
Φαντάσου εκτός από μέτριο ή σκέτο καφέ, να είσαι σε θέση να επιλέξεις και το χρώμα του καφέ σου ανάλογα με τη διάθεσή σου. Πόσο τέλειο!
Για να πάρεις μια μικρή γεύση, δες παρακάτω!

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του deliveras.gr και παράγγειλε τώρα online φαγητό, καφέ και γλυκό επιλέγοντας από τα καλύτερα delivery της περιοχής σας. Εδώ για android και εδώ για ios.