Διαγωνισμός: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «HAIR The Musical»!

Από neolaia.gr Team 14 Νοεμβρίου 2017

Μπες στον διαγωνισμό και κέρδισε!

Συμπλήρωσε τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου και πάρε μέρος. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 16/11 στις 18:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω email.

Η People Entertaiment Group παρουσιάζει
HAIR
Τhe Musical
50th Anniversary

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το αριστουργηματικό rock μιούζικαλ ΗΑΙR
στο Θέατρο Χώρα

Το διάσημο tribal rock μιούζικαλ HAIR ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Νοέμβριο του 2017, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη του παράσταση. Το βραβευμένο αυτό μιούζικαλ παρουσιάζεται αυτό το φθινόπωρο ταυτόχρονα σε Αθήνα και Λονδίνο.

Το HAIR λέει την ιστορία της «φυλής», μιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση εδώ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486