100 μόνιμες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στο Δημόσιο! Δείτε ποιες είναι ΕΔΩ

Από neolaia.gr Team 14 Νοεμβρίου 2017

Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασιάς έχουν προκηρυχθεί στον δημόσιο τομέα.

Συγκεκριμένα, με 100 άτομα υποχρεωτικής εκπαίδευσης θα ενισχυθούν διάφοροι φορείς  όπως ΕΥΔΑΠ, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, Οίκος Ναύτου και Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου.

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: Εργάτες, Φύλακες, Κλητήρες και Αποθηκάριοι. Οι περισσότερες θέσεις σύμφωνα με πληροφορίες θα καλυφθούν για τις ανάγκες της ΕΥΔΑΠ (90 θέσεις) και οι υπόλοιπες θα κατανεμηθούν στους υπόλοιπους φορείς. Η ΕΥΔΑΠ θα «τρέξει» και επόμενο διαγωνισμό για την πρόσληψη 300 μονίμων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ. Η προκήρυξη αναμένεται να πάρει ΦΕΚ μέσα στο Νοέμβριο προκειμένου να προχωρήσει σύντομα η διαδικασία των αιτήσεων.

Εν τω μεταξύ με γοργούς ρυθμούς κινούνται και οι διαδικασίες για την προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ πριν από λίγες μέρες, έδωσε την έγκριση των παρακάτω επιμέρους ειδικοτήτων στις οποίες απαιτούνται ειδικά προσόντα σε ορισμένες θέσεις κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ, που αφορούν στην πρόσληψη από την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. τριακοσίων (300) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Η συγκεκριμένη προκήρυξη καθυστερούσε διότι η ΕΥΔΑΠ ζητούσε αυξημένα προσόντα για οριεμένες θέσεις ΠΕ και ΤΕ. Η απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου «ανοίγει» το δρόμο για την υλοποίηση της νέας προκήρυξης μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε περισσότερα για τις θέσεις στην ΕΥΔΑΠ εδώ.