Τα ζώδια... φαντασιώνονται! Δες τις φαντασιώσεις του κάθε ζωδίου!
Δες τι μπορεί να φαντασιώνεται το κάθε ζώδιο!

Όλοι έχουμε κάποια φαντασίωση που να πλαισιώνει τις ερωτικές μας επιθυμίες και να ξυπνάει τον αισθησιασμό μας! Δες λοιπόν τι φαντασιώνονται τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Η λάγνα ενέργειά σας απλά δεν θα παραιτηθεί μέχρι να λάβει ένα booty call (αρπαχτή). Αλλά κατά κάποιο τρόπο η τηλεφωνική σας σύνδεση κάνει τα τερτίπια της και προς έκπληξή σας ανοίγετε την πόρτα για να βρεθείτε μπροστά στον αγαπημένο σας αθλητικό αστέρα, με τους σέξι κοιλιακούς, να σας προκαλεί σε έναν αγώνα πάθους. Ακριβώς όπως και εσείς, ο διάσημος σας εραστής σας, προτιμά το μπαμ και κάτω. Οι δοκιμές σε κάθε δωμάτιο, δοκιμάζουν την ευκινησία σας σε εξωφρενικές θέσεις και πολλούς γρήγορους οργασμούς. Όταν πια είστε χορτάτοι και σχεδόν κουρασμένοι, ένα ελικόπτερο προσγειώνεται στη στέγη σας για να σας μεταφέρει πολύ γρήγορα στον αέρα, όπου μπορείτε να πάρετε επιπλέον bonus για να το κάνετε αυτό και στους αιθέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σαν στοργική, αισθησιακή Ταύρος φαντασιώνεστε ένα μικρό παιχνίδι ρόλων που σας βοηθά να επιβραδύνετε τη δράση των ερωτικών παιχνιδιών σε περισσότερο παιχνίδι. Ως μια όμορφη ντροπαλή γκέισα θα κρατήσετε την εστίασή σας στο αντικείμενο του πόθου σας, αγγίζοντας και καταπραΰνοντας την σφοδρή επιθυμία, μέχρι να είστε έτοιμη για την αύξηση του σεξουαλικού θερμομέτρου για κάποια δελεαστική δράση. Ο εραστής σας, σε αντάλλαγμα, θα σας προσφέρει ένα τολμηρό επαγγελματικό στριπτήζ που θα σας κάνει να λιώσετε από διακαή επιθυμία. Ώρες αργότερα, θα αναζωπυρώσετε τα αποκαΐδια της ένωσής σας με απαλά γλυκόλογα, ενώ το κορμί σας εχει μπλεχτεί μέσα στην αγκαλιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεστε σε μια υπαίθρια αγορά που περιβάλλεται από ποιητές και μουσικούς, εξωτικές χορεύτριες και καλλιτέχνες τσίρκου, εξερευνώντας τα βάθη του πνεύματος σας. Έχετε μιλήσει σε ένα ακροατήριο για την αγάπη, τα τελετουργικά και τον αισθησιασμό. Αμέσως περιβάλλεστε από ένα ακόμα μεγαλύτερο πλήθος θαυμαστών. Όταν ολοκληρώνεται, το πλήθος αρχίζει να σας διασκεδάζει. Σας αγγίζει, σας κάνει μασάζ και σας ταΐζει με το χέρι προσφέροντα σας ποικιλία και εξερεύνηση. Δεδομένου ότι αρχίζετε να ερεθίζεστε, μια κουρτίνα πέφτει γύρω σας, αφήνοντας σας παρέα με το άτομο που έχετε ξεχωρίσει από το περιβάλλον σας. Κάθε αισθησιακή ανάγκη σας και αλλαγή στάσης ικανοποιείται, καθώς ξαπλώνετε πίσω και σε έκσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ακούσει ότι ένας εραστής από το παρελθόν σας, βρίσκετε σε δύσκολες στιγμές. Θα μπείτε στον μαγικό σας ιστιοφόρο και ο άνεμος θα σας παρασύρει στο μέρος του. Μπορείτε να τον θεραπεύσετε με αγάπη και στοργή, αφυπνίζοντας την σφοδρή επιθυμία που είχε κάποτε για σας, καθώς και τα ερωτικά δώρα που με μεγάλη ευχαρίστηση σας προσέφερε παλιά. Εσείς δεν ζητάτε τίποτα, αλλά εκείνος ξέρει με κάθε λεπτομέρεια πώς να ικανοποιήσει κάθε σπιθαμή του κορμιού σας. Τον αφήνετε ξαναγεννημένη και ανανεωμένη… με δάκρυα χαράς, καθώς ανατριχιάζετε με την γνώση ότι αυτός που μόλις έχετε διασώσει, θα αιχμαλωτίζει την αγάπη σας για όλη την αιωνιότητα.

ΛΕΩΝ

Ξυπνάτε σε έναν εξωτικό νησί, όπου καλύπτεστε με σατέν ρόμπες. Όλοι γύρω σας, σας λατρεύουν και έχετε την επιλογή της σεξουαλικής κατάκτησης για να σας διασκεδάσει, μέχρι που τους θέτετε υπό αμφισβήτηση, βάζοντας τους σε δοκιμασία. Μόνο εκείνοι που είναι πρόθυμοι να απολαύσουν το σεξ με ενθουσιασμό και ζωηράδα θα εισέλθουν στην τελική πρόκληση για τον ιδιωτικό παράδεισο σας. Εκεί, θα επιτρέψετε τη φύση να ακολουθήσει την πορεία της. Ο μνηστήρας που θα κερδίσει την πολυπόθητη θέση στο πλευρό σας, θα είναι εκείνος που φλέγεται για να σας ικανοποιήσει, πιστεύει στη δόξα του έρωτα σας και ότι απλά ακόμη και το πολύ, δεν είναι ποτέ αρκετό μαζί σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο εραστής σας εμφανίζεται στην πόρτα σας με μια ακριβή σαμπάνια, ένα αυτοκίνητο και έναν οδηγό να περιμένουν. Ένας φάκελος βρίσκεται μπροστά σας, με ένα πληρωμένο εισητήριο θεάτρου μέσα. Θα φτάσετε στο θέατρο, όπου μια ομάδα ηθοποιών θα κάνει έρωτα σε τρεις πράξεις και θα πρέπει να ελέγξετε ποια από τις πράξεις θέλετε να δείτε. Όταν οι ηθοποιοί έχουν φτάσει στην κορύφωση, ο εραστής σας, σας γυρνά διακριτικά σε ένα υπέροχο, κομψό, καθαρό ρετιρέ με θέα, για να σας οδηγήσει στο να παίξετε τον δικό σας ρόλο!

ΖΥΓΟΣ

Το σκηνικό έχει στηθεί σε ένα κομψό πάρτι ή σε μια εκδήλωση σε ένα γαλλικό κάστρο αιώνες πριν, ενώ το cast των χαρακτήρων σε αυτό το φανταστικό σενάριο είναι όλοι όμορφοι, διασκεδαστικοί και αισθησιακοί. Σενάρια και σκηνές πάθους, αφθονούν γύρω σας με ζευγάρια και ομάδες που αρχίζουν να λιώνουν στην πιο κομψή εκδοχή του σεξ. Έχετε τα μάτια σας επάνω στους εραστές της επιλογή σας, καθώς κουνώντας με νόημα το κεφάλι σας, συμφωνούν να έρθουν μαζί σας, για να σας ευχαριστήσουν αργά. Φυσικά, τα πάντα κινηματογραφούνται κρυφά, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε όλα ξανά και ξανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε ένα βαθύ, σκοτεινό δάσος και καλύπτεστε με μια μαύρη κάπα με κουκούλα, ενώ αυτός που επιθυμείτε στέκεται στο φως του φεγγαριού γυμνός και σας ακολουθεί με ανυπομονησία. Μπορείτε να οδηγήσετε τον εραστή σας σε μια υπόγεια σπηλιά όπου υπάρχει ένα μαύρο δερμάτινο κρεβάτι, που θερμαίνεται από το αμυδρό φως ψηλών, κόκκινων κεριών που τρεμοπαίζουν. Βγάζετε μόνο την κάπα σας. Ακόμα ντυμένη, θα καλύψετε τον παρτενέρ σας με ερωτικά παιχνίδια για ώρες, μέχρι να σας παρακαλέσει για την ολοκλήρωσή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ένα τζαζ κλαμπ, μια διάλεξη ή μια ανάγνωση ποίησης έχετε τα μάτια σας στο πρόσωπο που είναι στο επίκεντρο. Θα επικεντρωθείτε σε αυτόν, φαντάζοντας μια στιγμή πάθους, ενώ θα σας κατακλύζουν έντονα ερωτικά vibes. Ένα νεύμα και ένα κλείσιμο ματιού μεταξύ σας, θα τον κάνει να γλιστρήσει ένα σημείωμα στο χέρι σας που λέει “Σε δέκα λεπτά… στην πίσω πόρτα”. Όταν βγείτε από το κτίριο, θα σας ακολουθήσει. Θα σας γραπώσει ξαφνικά και θα σας φιλήσει, τραβώντας σας μέσα στις σκιές του κτιρίου καθώς ήδη έχει προχωρήσει στο σεξ. Γυρνώντας πίσω στο ξενοδοχείο σας με τα πόδια, παιχνιδιάρικα, σας στάματα για να σας αγκαλιάσει και να «κλειδώσει» τα χείλη σας, όπου πάνω τους θα τρέξει η σαμπάνια, καθώς μια μεγάλη νύχτα πάθους σας περιμένει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σενάριο εκτυλίσσεται σε ένα κομψό παλιό σπίτι γεμάτο αντίκες, ενώ υπάρχουν υπηρέτες παντού. Ο πολύ μεγαλύτερος σύντροφος σας, φαίνεται να είναι σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, οπότε έχετε καλέσει μερικούς από τους θαυμαστές, περιλαμβανομένου και ενός ιδιαιτέρως ελκυστικού ταχυδρόμου, ενός προμηθευτή και ενός θεϊκού πρασινομάτη κηπουρού. Στη φαντασία σας, οι ευκαιρίες γα σεξ, σας χτυπούν την πόρτα όλη τη ημέρα, καθώς οι εραστές σας μυστηριωδώς έρχονται και εξέρχονται από την πολυτελή κρεβατοκάμαρά σας, για μια βόλτα στα αχαλίνωτα πάθη σας, ενώ εκμεταλλεύονται την απουσία του συντρόφου σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αντιμέτωπη με ένα σωρό άχρηστων εσωρούχων παρέα με ένα δάσκαλο γιόγκα ή γκουρού, σε ένα καταφύγιο για το Σαββατοκύριακο. Ή μήπως είναι ένα χαλαρωτικό σπα με θέα μια θαλάσσια ευδαιμονία; Σε αυτό το ευφάνταστο μίγμα ευχαρίστησης και πνευματικότητας, περνάτε τη μέρα σας, που αιφνιδιάζεται από τις ορέξεις ενός διασκεδαστικού δασκάλου. Οι απολαύσεις για σεξ πρωτοστατούν, ενώ οι δύο σας κάνετε γιόγκα δίπλα στην πισίνα. Μια αυτοσχέδια επίδειξη σεξουαλικής κορύφωσης λαμβάνει χώρα, που κλείνει με ένα μασάζ. Μπορείτε να γλιστρήσετε μακριά μαζί μετά τον διαλογισμό του βραδιού, με ένα φλιτζάνι τσάι, για να κρατήσετε τις ταντρικές πόζες σε λειτουργία όλη τη νύχτα. Όταν το Σαββατοκύριακο τελειώσει, χαμογελάτε και λέτε αντίο κουνώντας το σήμα της ειρήνης, με την υπόσχεση να συναντηθείτε ξανά το επόμενο έτος.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς και ο εραστής σας είστε σε ένα μουσείο σε μια μακρινή χώρα, με μια συλλογή από ερωτικά έργα ζωγραφικής, αγάλματα και άλλα αισθησιακά είδη τέχνης που κινούνται σε μια κατάσταση αυξημένου αισθησιασμού. Πρακτικά λιώνετε με την επιθυμία, αλλά δεν φανερώνετε τα συναισθήματά σας. Αντ ‘αυτού, θα απολαύσετε το ποτό σας σε μια κοντινή ιδιωτική λέσχη, όπου εκπληκτικά όμορφοι χορευτές, σας διασκεδάζουν. Έχετε σχέδια για να συναντήσετε τους φίλους σας στο ξενοδοχείο τους για ένα τελευταίο ποτό. Μόλις όμως μπαίνετε μέσα στο δωμάτιό τους, βρίσκετε μια δικαιολογία και γρήγορα κλείνετε την πόρτα του υπνοδωματίου. Εκείνοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν το μπουκάλι σαμπάνιας αμέτοχοι και κρυφακούγοντας σιωπηλά τους ήχους του πόθου σας.

Δες επίσης! Τα ζώδια… εκφράζονται! Τι ξενερώνει φούλ τους άντρες με βάση το ζώδιο τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
5'
61 - 58
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
2'
72 - 83
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;