ΧΑΜΟΣ στην οικογένεια Kardashian! Παντρεύεται η Kylie Jenner;
Δες εδώ τι έγινε!

Η Kylie Jenner είναι ο “Βενιαμίν” της οικογένειας (δυναστείας όπως εξελίσσονται) Kardashian και παρότι δεν της φαίνεται, είναι μόνο 20 χρονών.

Πρόσφατα μάθαμε πως η Kylie είναι έγκυος με το ράπερ Travis Scott που είναι εδώ και λίγους μήνες σύντροφός της. Βέβαια η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την ίδια τη Jenner.

Φυσικά δεν αμφιβάλλουμε ότι όλη αυτή η ίντριγκα γύρω από την εγκυμοσύνη της δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τρικ για να πάρει το θέμα διαστάσεις στα media. Η οικογένεια άλλωστε έχει αποδείξει από παλιά ότι ξέρει πως να παίζει το διαφημιστικό παιχνίδι.

Έτσι μετά τις κατηγορίες ότι οι φωτογραφίες που την έδειχναν με φουσκωμένη κοιλίτσα είναι προϊόν photoshop, η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε να παίξει ένα ακόμα παιχνίδι στους fans της.

Σε βίντεο που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άφησε στρατηγικά να φανεί ένα μονόπετρο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι. Φυσικά το ίντερνετ πήρε φωτιά με τις θεωρίες ότι μετά την είδηση για την εγκυμοσύνη θα έρθει και η είδηση του γάμου της νεαρής.

Τώρα, το αν όταν η Kylie Jenner πρόκειται όντως να ανέβει τα σταλιά της εκκλησίας στο προσεχές διάστημα, ή ήταν ένα ακόμα “κολπάκι” για να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της, αυτό θα το δείξει ο καιρός…

 

Δείτε επίσης: Αλλαγή «look» για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και της πάει ΤΡΕΛΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;