Οι Iron Maiden έρχονται επιτέλους ΞΑΝΑ στην Ελλάδα!
ΑΜΑΝ!

Στις 20 Ιουλίου 2018 οι Iron Maiden, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα metal bands του 80’ επιστρέφουν στην χώρα μας ακριβώς 10 χρόνια μετά.

Οι θρύλοι του heavy metal θα εμφανιστούν στο Terra Vibe στα πλαίσια του Rockwave Festival όπως ανακοινώθηκε μόλις στην επίσημη σελίδα του τελευταίου.

Οι Iron Maiden θα φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το TerraVibe!
Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016-17 για την προήθηση του 16ου studio album τους, ‘The Book Of Souls’, οι Iron Maiden θα βγουν ξανά στο δρόμο το 2018 με μια σειρά από σόου σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με την ‘Legacy Of The Beast World Tour’ ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαΐου και τελειώνοντας στην O2 Arena, στο Λονδίνο, στις 10 Αυγούστου. Παρασκευή 20 Ιουλίου, Rockwave Festival στο Terra Vibe Park. Το πλήρες πρόγραμμα της ευρωπαϊκής περιοδείας είναι αναρτημένο στο ironmaiden.com και η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί και το 2019.

Το concept του ‘Legacy Of The Beast World Tour’ είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με τη setlist να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των ’80s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους, δημιουργώντας μια ποικιλία.

Ο μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood, εξηγεί:

Όπως γνωρίζουν οι fans, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden την αρχή της χιλιετίας, εναλλάσσοντας περιοδείες για νέες κυκλοφορίες με «History/Hits» περιοδείες. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στην μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα που ξέρουμε ότι οι fans θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για τους fans, αλλά και την μπάντα.
Για την συγκεκριμένη περιοδεία αποφασίσαμε να βασίσουμε τη θεματολογία μας στο ‘the Legacy Of The Beast’ όνομα καθώς ταιριάζει ιδανικά στους σκοπούς μας δίνοντας την ευκαιρία να γίνουμε δημιουργικοί αλλά και να κάνουμε λίγο πλάκα ειδικά με τον Eddie! Δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα aυτή την στιγμή αλλά δουλεύουμε σε ένα στήσιμο με πολλά διαφορετικά stages που θα ακολουθούν αισθητικά την Iron Maiden παράδοση και ελπίζουμε να δώσουμε στους fans μια φανταστική εμπειρία, όταν έρθουν να δουν αυτό το special show!
Tα περισσότερα shows θα βγουν σε προπώληση την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το IronMaiden.com!
Περισσότερες πληροφορίες για την έναρξη της προπώλησης και τις τιμές εισιτηρίων πολύ σύντομα!

23 years people!
Rockwave is calling!
Are you with us?

TerraVibe Park
37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr
Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;