Black Friday 2017 καταστήματα: Πώς θα προλάβεις τις καλύτερες προσφορές;
Η Black Friday 2017 δηλαδή Μαύρη Παρασκευή έρχεται σύντομα. Δες πώς να προλάβεις τις καλύτερες προσφορές ΠΡΙΝ τελειώσουν τα αποθέματα!

Η Black Friday 2017 δηλαδή Μαύρη Παρασκευή είναι στις 24 Νοεμβρίου αλλά για να προλάβεις τις καλύτερες προσφορές θα πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις.

Τι αγοράζουν οι περισσότεροι την Black Friday 2017 – Μαύρη παρασκευή;

Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται ο τομέας της τεχνολογίας και συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικές συσκευές με το κομμάτι του mobile να ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη κατηγορία την οποία το Πλαίσιο. Hπλειονότητα των Ελλήνων βλέπει τις προσφορές του Black Friday ως μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσει νέα smartphone και tablet ή γενικά τεχνολογικά gadget.

Ακολουθούν τα παπούτσια και στην τρίτη θέση της λίστας συναντάμε τον ρουχισμό. Επόμενη κατηγορία με βάση τις αναζητήσεις του ελληνικού καταναλωτικού κοινού, είναι τα κοσμήματα, ενώ στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα, βρίσκονται τα ρολόγια και τα μπουφάν (παλτό, jacket κ.ά.).

Πέρυσι λοιπόν είχε γίνει χαμός και τα αποθέματα είχαν εξαντληθεί πολύ σύντομα. Γι’ αυτό είναι πρακτικό να γνωρίζεις από τώρα ποια καταστήματα κάνουν προσφορές στην Black Friday 2017, να έχεις κάνει την έρευνα αγοράς, έτσι ώστε να πας νωρίς εκείνη την ημέρα και να προλάβεις.

Black Friday 2017 – Ποια καταστήματα συμμετέχουν;

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση αλλά πέρυσι συμμετείχαν αυτά τα μεγάλα καταστήματα:

Public
Media Markt
Γερμανός
Porcelana
JYSK
McArthur Glen
Smart Park
Oysho
Prince Oliver
RiverWest
Athens Metro Mall
Πλαίσιο
GAP
Koolfly.gr
Intersport

Όμως, οι Έλληνες καταναλωτές δεν χρειάζεται να περιοριστούν στα ελληνικά καταστήματα.
Μπορούν να αξιοποιήσουν τις μεγάλες προσφορές που γίνονται στο εξωτερικό, κάνοντας τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά.

Άλλωστε, μελέτη της εταιρεία GfK για λογαριασμό της PayPal, δείχνει ότι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες ψωνίζουν από το εξωτερικό, και κυρίως από τις ΗΠΑ, δεν είναι μόνο οι ελκυστικές τιμές, αλλά και η δυνατότητα να αποκτήσουν προϊόντα που δεν διατίθενται στη χώρα μας.

Ιδού, λοιπόν, κάποιες συμβουλές για όσους σκοπεύετε να «μαυρίσετε» την Παρασκευή:

Επιλέξτε αξιόπιστες πλατφόρμες πληρωμών:
Το 20% των Ελλήνων έχει εγκαταλείψει το καλάθι αγορών, ενώ ψώνιζε από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχοντας αμφιβολίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών ή οικονομικών δεδομένων του, σύμφωνα με σχετική έρευνα της GfK για την PayPal. Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το εξωτερικό, να ελέγχετε πάντοτε εάν παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων.

Τσεκάρετε τις προσφορές σε διάφορα e-shops:
Οι Έλληνες ψωνίζουν από ηλεκτρονικά καταστήματα στο εξωτερικό κυρίως είδη ένδυσης (41%), ηλεκτρονικές συσκευές (31%), καθώς και κοσμήματα και ρολόγια (17%). Ωστόσο, οι γίγαντες του e-commerce, όπως η Amazon, δεν αποτελούν τους μοναδικούς προορισμούς, όπου μπορεί κάποιος να βρει τα εν λόγω προϊόντα. Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε στο Internet, ώσπου να εντοπίσετε μικρότερα sites που προσφέρουν διάφορα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές ή μη διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Συνδυάστε πολλά πακέτα σε ένα:
Υπάρχουν πλατφόρμες όπου μπορείτε να «μαζέψετε» τα ψώνια σας σε ένα «καλάθι» ώστε να περιορίσετε σημαντικά και το κόστος των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;