Οι 5 καλύτεροι τρόποι να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά!
Κάντε επίπεδη κοιλιά σε χρόνο dt!

Η επίπεδη κοιλιά είναι κάτι που όλοι και όλες ονειρευόμαστε. Δεν χρειάζεται ωστόσο να παραμείνει… όνειρο! Τσεκάρετε τα παρακάτω tips για το πώς θα το καταφέρετε γρήγορα και αποτελεσματικά!

1. Καταναλώστε τρόφιμα με προβιοτικά.

Αν τα φυσικά βακτήρια του στομάχου σας δεν είναι σε ισορροπία, μπορεί να επιβραδύνουν την πέψη σας και να οδηγήσουν σε φούσκωμα και δυσκοιλιότητα που αποτελούν τους εχθρούς της κοιλιάς. Καταναλώστε τουλάχιστον 1 μερίδα γιαούρτι ημερησίως.

2. Προτιμήστε τροφές πλούσιες σε κάλιο.

Εκτός από τη διατήρηση του νατρίου υπό έλεγχο, η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο μπορούν να διατηρήσουν επίπεδη την κοιλιά σας. Δοκιμάστε την ενσωμάτωση 1 ψημένης πατάτας (610mg), 1/2 φλιτζάνι φασόλια (595mg), 1 φλιτζάνι μαγειρεμένο σπανάκι (839mg) ημερησίως.

3. Να πίνετε πράσινο τσάι.

Πολλαπλές μελέτες δείχνουν ότι οι κατεχίνες, η βασικότερη κατηγορία αντιοξειδωτικού που υπάρχει στο πράσινο τσάι, βοηθά στην τόνωση του μεταβολισμού και στην καύση του κοιλιακού λίπους. Οι περισσότερες έρευνες έχουν χρησιμοποιήσει υψηλές δόσεις τσαγιού, αλλά ακόμα κι αν δεν μπορείτε να καταναλώσετε τόσο μεγάλη ποσότητα, οποιοδήποτε ποσό είναι ευεργετικό.

4. Καταναλώνετε δημητριακά ολικής αλέσεως.

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που κατανάλωναν δημητριακά ολικής αλέσεως, αντί για επεξεργασμένα δημητριακά, έχασαν περισσότερο λίπος. Επίσης ερευνητές του Πανεπιστημίου Tufts ανέφεραν ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν τρεις μερίδες δημητριακών ολικής αλέσεως ημερησίως έχουν 10% λιγότερο σπλαχνικό λίπος.

5. Κάντε μικρά και συχνά γεύματα.

Η σταδιακή πρόσληψη τροφής βοηθάει το μεταβολισμό να είναι σε διαρκεί εγρήγορση και να διασπά όλη την ποσότητα φαγητού που προσλαμβάνεται, διατηρώντας σταθερά επίπεδα σακχάρου που συμβάλλουν στην ομοιόμορφη κατανομή λίπους στο σώμα και στη μείωση του κοιλιακού λίπους.

 

Δες επίσης! 7 Εύκολα tips για να χάσεις κιλά χωρίς δίαιτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;