Τα ζώδια... σπάνε πλάκα! Δες πώς αστειεύεται το κάθε ζώδιο!
Δες πώς φέρονται τα ζώδια όταν αστιέυονται!

Τα ζώδια ξεκαρδίζονται! Δες πώς προτιμούν να το κάνουν!

Κριός.

Οι Κριοί είναι οι άρχοντες του χιούμορ! Απλά δεν ζούν χωρίς αυτό! Επιλέγουν να σπάνε πλάκα με… όλο τους το σώμα, να κάνουν μιμήσεις, αλλά και να λένε εξυπνάδες. Το χιούμορ τους μερικές φορές ξεπερνάει τα όρια και κυμαίνεται σε κυνικά επίπεδα ενώ χαρακτηρίζονται για την έντονη παιδικότητά τους και γελάνε με όλη τους την ψυχή! Εκτιμούν πολύ τον σαρκασμό αλλα ξενερώουν αμα το στρέφεις πάνω τους προσβλητικά.

Ταύρος.

Το χιούμορ τους βασίζεται στην παρατηρητικότητα, αν και δεν καταλαβαίνουν πάντα την διαφορά μεταξύ αστείου και σοβαρού. Έχουν όμως την – ομολογουμένως, σπάνια – δυνατότητα να αυτοσαρκάζονται χωρίς κόμπλεξ.

Δίδυμος.

Ο Δίδυμος θα επιλέξει να σπάσει πλάκα εις βάρους κάποιου άλλου, αλλά μην παρεξηγηθείτε—δεν το κάνει με κακό σκοπό. Επίσης, είναι από τους ανθρώπους που θα μπορέσουν να αστειευτούν και να βρουν το χιούμορ στο παραμικρό.

Καρκίνος.

Αυτό το ζώδιο δεν θα προτιμήσει κάποιο μεγάλο αστείο που να απαιτεί προσοχή. Μια απλή γκριμάτσα ή μια αθώα σαχλαμάρα από έναν Καρκίνο είναι αρκετή για να σε κάνει να… λυθείς από τα γέλια.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;