5 απλές καθημερινές συνήθειες που σε παχαίνουν... πολύ!
Οι συνήθειες αυτές δεν θα σε αφήσουν ατιμώρητο!

Η καθημερινότητά μας απαρτίζεται απο παράγοντες, πράγματα και συνήθειες που τις περισσότερες φορές γίνονται μηχανικά και ανεπαίσθητα. Κάποια απο αυτά τα πράγματα, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι βέβαια, μπορούν με την πάροδο του χρόνου να φτιάξουν ενα ωραιότατο σωσίβιο γύρω απο την κοιλίτσα σου και να μην έχεις χρόνο για γυμναστήριο! Για να μην συμβεί αυτό, τσέκαρε τις 5 καθημερινές συνήθειές σου που σε παχαίνουν!

1. Πίνεις αναψυκτικά αντί για νερό όταν διψάς.

Ξεδιψάς με… αναψυκτικά και συμπυκνωμένους χυμούς: Οδεύεις προς το περίπτερο ή και το ψυγείο αντίστοιχα νιώθοντας αρκετά διψασμένη και αντί να επιλέξεις ένα μπουκαλάκι παγωμένο νερό, βρίσκεσαι με ένα αναψυκτικό ή χυμό στο χέρι. Μέγα λάθος. Να πίνεις αναψυκτικά και χυμούς οκ, αλλα με μέτρο και πόσο μάλλον όχι για να ξεδιψάσεις.

 

2. Πρωινό: Ξεχνάς τα δημητριακά και πέφτεις με τα μούτρα στα σφολιατοειδή.

Όχι, δεν μπορώ να δεχτώ οτι το κρουασάν σοκολάτας είναι πρωινό. Ούτε η τυρόπιτα. Θα σε χορτάσει ναι, θα σε κρατήσει ναι, αλλα οι θερμίδες τους είναι σχεδόν τριπλάσιες και δεν έχουν καμία θρεπτική αξία.

 

3. Παραγγέλνεις junk food στην δουλειά.

Σε καταλαβαίνουμε να ξέρεις αλλα δεν αποτελεί λογική λύση και είναι ακραία σπατάλη το φαγητό κάθε μέρα απο έξω. Πάρε ταπράκια απο το σπίτι καλύτερα με φρούτα, μεσημεριανό και σαλάτα! Ηαν σου πέφτει πολύ αυτο μπορείς να κόψεις μια φρουτοσαλάτα και να την φάς με μερικά κριτσίνια πολύσπορα! Θα σε κρατήσει μέχρι να πας σπίτι!

 

4. Κάθεσαι στον καναπέ με το «λάθος» γεύμα!

Ταινία και τσιμπολόγημα πάνε αγκαζέ. Θα το δεχτώ πως δε γίνεται να κρατάς ένα μπολ με φρούτα εκείνη την ώρα ή μπρόκολο αλλά οκ μην φας και 6 κομμάτια πίτσας.

 

5. Έχεις βγάλει ρίζες!

Δε θα θίξουμε καν το θέμα γυμναστικής –αν και θα έπρεπε- αλλά φρόντισε να περπατάς τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα. Πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά, πάρκαρε το αυτοκίνητό σου λίγο πιο μακριά ή όσο ο καιρός το επιτρέπει κάνε μία χαλαρή βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

 

Δες επίσης! 7 Εύκολα tips για να χάσεις κιλά χωρίς δίαιτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
9'
27 - 26
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;