Data Communication: 4η συνεχή χρονιά δίπλα στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς
H Data Communication ενισχύει τη στενή συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η Data Communication ενισχύει τη στενή συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στηρίζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» και για πρώτη φορά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας».

Αναλυτικότερα, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου και το εορταστικό καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών, εκπρόσωποι της Data Communication απένειμαν στους δευτεροετείς φοιτητές των δύο τμημάτων πιστοποιητικά «Core Level User Certificate» για το WinEra ERP της Data Communication, καθώς και τέσσερις υποτροφίες ύψους €1000, επιβραβεύοντάς τους για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων τους.

Οι δύο τελετές πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς την 25η Οκτωβρίου 2017 για το τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική», όπου απονεμητές των βραβείων αριστείας ήταν η Νάσια Σκούντζου, HR Manager και η Χρυσάνθη Γοναλάκη, Senior Sales Account Executive της Data Communication και την 1η Νοεμβρίου 2017 για το τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας», όπου απονεμητές των βραβείων ήταν η Εμμανουέλα Γεωργιτσοπούλου, HR Executive και ο Ανδρέας Φασόλης, Senior Sales Account Executive της εταιρείας πληροφορικής.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της εταιρείας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με το πρόγραμμα WinEra ERP της Data Communication, ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων. Το μάθημα «Στρατηγικά Συστήματα Πληροφορικής», στο οποίο εντάσσεται η εκμάθηση του προγράμματος, εξοικειώνει τους φοιτητές με το περιβάλλον λειτουργίας του συστήματος και τους εκπαιδεύει στη βασική λειτουργικότητα που προσφέρει για την υποστήριξη των καθημερινών διαχειριστικών αναγκών και των στρατηγικών στόχων μιας επιχείρησης, συνδέοντας έτσι άμεσα την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας.

Η Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε για μία ακόμα φορά τους επιτυχόντες και να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για μία μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία που δομεί τα στελέχη του αύριο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;