Δες τα 5 τελειότερα
Tα social media έχουν πολλές πτυχές που δεν γνωρίζουμε!

Τα social media είναι ενα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής μας. Κάθε μέρα λογκάρουμε facebook, instagram , twitter αλλά ξέρουμε τα πάντα για αυτά; Τσέκαρε παρακάτω 5 κολπάκια που μπορείς να κάνεις στα social media που θα σου χρησιμέυσουν σίγουρα!

1. Βρες τζάμπα wifi μέσω Facebook.

Προς το παρόν αυτή η δυνατότητα του Facebook είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν συσκευές που τρέχουν με iOS, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλους. Μπες στην εφαρμογή του Facebook, πάτησε το κουμπάκι με τις τρεις γραμμούλες κάτω δεξιά, από το μενού εφαρμογών διάλεξε «more» ή «περισσότερα» και βρες την επιλογή «Find wifi» ή «Εύρεση Wifi». Θα ανοίξει ένας χάρτης για να εντοπίσεις τα δημόσια και ανοιχτά δίκτυα ασύρματου ίντερνετ που υπάρχουν γύρω σου.

2. Πόσταρε την “σωστή” ώρα.

Σύμφωνα με έρευνες, τις πιθανότητες για περισσότερα like και share στο Facebook έχεις αν ποστάρεις κάτι Σάββατο ή Κυριακή μεσημέρι (12.00-13.00), την Πέμπτη και την Παρασκευή (13.00-16.00) και την Τετάρτη (15.00). Αν έχεις Facebook Page, μπορείς ωστόσο να δεις πιο αναλυτικά στην καρτέλα με τα Insights τις ώρες που είναι περισσότερο ενεργοί οι fans σου. Οι αντίστοιχες «δυνατές» μέρες και ώρες στο Instagram είναι οι Δευτέρες και οι Πέμπτες, αλλά όχι μεταξύ 15.00-16.00. Οι καλύτερες ώρες είναι νωρίς το πρωί γύρω στις 8, το απόγευμα στις 5 ή στις 2 τα ξημερώματα.

3. Κρύψου στο Messenger.

Για να αποφύγεις ανεπιθύμητες συνομιλίες ή το να φαίνεσαι ενεργός στο Facebook Chat σε άτομα που δε θέλεις, πάτησε την επιλογή Options κάτω από τη λίστα του Chat, στη συνέχεια Advanced Settings και προσθήκη ονομάτων για τους οποίους το Chat σου θα φαίνεται ανενεργό.

4. Δες μόνο τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας από το LinkedIn

Το LinkedIn υπάρχει γι’ αυτό το λόγο. Για αναζήτηση εργασίας. Μπορείς να αποφύγεις το ψάξιμο στην ιστοσελίδα του LinkedIn, κατεβάζοντας την εφαρμογή LinkedIn Jobs, που εμφανίζει κατευθείαν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, ακόμα και αν δεν έχεις λογαριασμό στο LinkedIn. Αν έχεις, όμως, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, καθώς σου εμφανίζονται οι αγγελίες που ταιριάζουν στο προφίλ σου.

5. Σπάσε το όριο των 140 χαρακτήρων στο Twitter.

Τέλειωσε το tweet σου με αποσιωπητικά και συνέχισε να γράφεις ως reply στον εαυτό σου. «Χρησιμοποίησε» όσες απαντήσεις χρειάζονται για να τελειώσεις αυτό που θέλεις να πεις, αλλά φρόντισε να σβήνεις το mention στον εαυτό σου από κάθε απάντηση, για να μη φαίνεται ότι κάνεις διάλογο… με τον λογαριασμό σου.

 

Δες επίσης! 5 social media sites που έχουν πεθάνει

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;