Τα
Τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για να είσαι πάντα στη μόδα!

Το να είσαι πάντα στυλάτη και κομψή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ξοδέψεις και μια περιουσία για να ακολουθείς ότι ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ προκύψει την εκάστοτε μέρα σε κάποιον (γκουχ γκουχ πάμπλουτο) σχεδιαστή. Επειδή δηλαδή αυτός αποφάσισε ότι για φέτος πρέπει να φοράμε ροζ φτερά πάνω στα κεφάλια μας για παράδειγμα, θα πάμε να μαδήσουμε ότι φλαμίνγκο βρεθεί στον δρόμο μας;

Όχι κορίτσια! Θα τα καταφέρουμε και με χαμηλό budget!

Υποθέτω ότι όλες, λίγο- πολύ, αισθανθήκαμε πλούσιες στις αρχές του μήνα που είδαμε ολόκληρο τον μισθό μας. Και είπαμε, “Έλα μωρέ βγαίνω. Θα φάω 2-3 φορές παραπάνω φακές και θα μαι κουλ.”! Και το κάναμε το shopping therapy μας, έτσι για το καλό.

Το tip μου λοιπόν είναι να σταματήσουμε να παίρνουμε ότι βλακεία βρούμε μπροστά μας και νομίζουμε ότι θα το φοράμε συνέχεια αλλά τελικά καταλήγει στο βάθος της ντουλάπας γιατί δεν έχουμε τίποτα να το συνδυάσουμε. Ας επενδύσουμε σε must-have κομμάτια που θα μας κάνουν να δείχνουμε κομψές σε κάθε περίσταση!

1) Το Blazer

Το απόλυτο ρούχο για το φθινόπωρο. Μπορεί να “αναβαθμίσει” κάθε outfit χωρίς κόπο. Είσαι με το τζιν και το T-shirt στο γραφείο και θες να βγεις απευθείας για ποτάκι ή να πας ένα θέατρο βρε αδελφέ; Ρίχνεις από πάνω το μαύρο σου (ή και πιο φαντεζί) blazer και από το πουθενά είσαι κομψότατη!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;