Διαγωνισμός: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τα live του Μίλτου Πασχαλίδη στον Σταυρό Του Νότου!

Από neolaia.gr Team 6 Νοεμβρίου 2017

Μπες στον διαγωνισμό και πήγαινε να τον δεις live στον Σταυρό Του Νότου!
Συμπλήρωσε τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου και πάρε μέρος στο διαγωνισμό του neolaia.gr. Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 17:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email ή τηλεφωνικά.

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ 4/11

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, έχοντας νέο υλικό μαζί με τα παλιά αγαπημένα τραγούδια στις αποσκευές του, ξεκινά στις 4/11 και κάθε Σάββατο, τις καθιερωμένες πλέον εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου.
Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα σκηνική παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο τη ροκ και παραδοσιακή μουσική.
Στις εμφανίσεις του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού θα παρουσιάσει με μεγάλη χαρά ένα δείγμα από τη νέα του δισκογραφική δουλειά με ακυκλοφόρητα τραγούδια σε στίχους Άλκη Αλκαίου και μουσική Μάριου Τόκα.
Δε θα λείψουν όμως και τα παλιότερα ​, μα πολύ αγαπημένα ​ τραγούδια​ .
Από το «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα», από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες» και με «οδηγό» τη διάθεση της στιγμής, ο Μίλτος Πασχαλίδης θα μας παρασύρει σε live με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486