Η Τζένιφερ Λόρενς πήρε συνέντευξη από την Κιμ Καρντάσιαν και ήταν ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ!
Δες εδώ τι έγινε!

Η χολυγουντιανή ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς είναι μία από τους πολλούς αντικαταστάτες του Τζίμι Κίμελ, του παρουσιαστή του πασίγνωστου τηλεοπτικού show “Jimmy Kimmel Live”.

Ο παρουσιαστής θα απουσιάσει από το πλατό της εκπομπής του για κάποιο διάστημα λόγω της εγχείρησης στην οποία θα υποβληθεί ο γιος του. Τη θέση του λοιπόν παίρνουν διάσημα πρόσωπα του χώρου της showbiz, με ξεκαρδιστικά, πολλές φορές αποτελέσματα.

Η Τζένιφερ Λόρενς, πήρε συνέντευξη από την Κιμ Καρντάσιαν. Η ηθοποιός έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλη fan του “Keeping up with the Kardashians” οπότε η συγκεκριμένη καλεσμένη της ταίριαξε γάντι. Επίσης οι οδηγίες που της είχαν δοθεί -όπως και στους υπόλοιπους αντικαταστάτες- ήταν να κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους που θα τους φέρνουν σκόπιμα σε δύσκολη θέση.

Πολλά ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής. Μεταξύ αυτών ήταν και η εξομολόγηση της ηθοποιού, πως πρόσφατα κατέληξε να περιφέρεται μεθυσμένη και γυμνή μέσα στην ντουλάπα της Κρις Τζένερ (της μαμάς των Καρντάσιανς).

«Ήπια πέντε μαρτίνι και κατέληξα γυμνή στην ντουλάπα της, αλήθεια. Το δείπνο στο σπίτι τους ξεπέρασε και τα πιο τρελά μου όνειρα. Θυμάμαι να γδύνομαι στην ντουλάπα της Κρις και να σας διατάζω να με ντύσετε», είπε η Λόρενς με την Κιμ να επιβεβαιώνει πως η ηθοποιός παρακαλούσε την ίδια και τον σύζυγό της να σχεδιάσουν ένα ρούχο για εκείνη.

«Ήρθε πριν δύο εβδομάδες η Τζένιφερ σπίτι για φαγητό και δεν έχω ξαναδεί την μαμά πιο πιωμένη στη ζωή της. Ήπιαν πάρα πολύ και οι δύο», είπε η Κιμ. «Πήγες στην ντουλάπα και μας είπες να σε ντύσουμε. Λέμε εντάξει και μόλις επιστρέψαμε σε βρήκαμε εκεί να μας περιμένεις ολόγυμνη. Νομίζω πως πλέον έχουμε γνωριστεί πάρα πολύ καλά» σχολίασε η διάσημη τηλεπερσόνα!

 

 

Η Τζένιφερ Λόρενς έκανε πολλές σοβαρές ερωτήσεις και πολλές “πολύ σοβαρές” ερωτήσεις στην Καρντάσιαν, όπως πώς επέλεξαν την παρένθετη μητέρα του παιδιού τους, αν ψάχνει τα κινητά των φίλων και των συντρόφων της, αν θα έκανε σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ ή τον Κιμ Γιονγκ Ουν για να σώσει την ανθρωπότητα, ποια από όλες τις αδερφές της, έχασε πρώτη την παρθενιά της και τι φοράει στον ύπνο.

Αποφάσισε επίσης να τη φέρει σε δύσκολη θέση (σύμφωνα με τις οδηγίες που είχε λάβει) και να τη ρωτήσει αν αερίζεται μπροστά στον σύζυγο της Κάνιε Γουέστ ή αν το κάνει αυτός, όπου απάντησε όχι. «Δεν αερίζομαι ποτέ, τι εννοείς;» είπε η Κιμ κοκκινίζοντας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι κάνει ο σύζυγός της.

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Δείτε επίσης: Δεν φαντάζεσαι πως γιόρτασε η Kim Kardashian τα 37α γενέθλια της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;