5 τύποι ανθρώπων που ΟΛΟΙ σιχαινόμαστε!
Σίγουρα έχουν σπάσει και τα δικά σου νεύρα...

Η καθημερινότητα όλων βρίθει από αφορμές για να προκληθούν μικρά εγκεφαλικά και ξεσπάσματα νεύρων.

Όσο καλός κι αν είσαι στη διαχείριση κρίσεων στην ζωή σου, έρχονται από το πουθενά μικρούτσικα περιστατικά που θα σε κάνουν να ξεχάσεις να πάρεις τις αναπνοές σου και να θες να σπάσεις μερικά κεφάλια (μην το κάνεις όμως γιατί δεν αξίζει).

Ας δούμε λοιπόν μερικά παραδείγματα ανθρώπων που έχουμε όλοι σκεφτεί να σκοτώσουμε!

1) Ο τύπος που δε μαζεύει τα περιττώματα του σκύλου του!

Θα εξηγήσω!

Είναι προφανές ότι ο τύπος είναι βρωμιάρης και σιχαμένος! Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου που λερώνει τους δρόμους, αλλά είναι και προκλητικός γιατί αν του την πεις για αυτό που κάνει θα σου πει προκλητικά ότι μόνο στο πάρκο δεν τα μαζεύει γιατί είναι οργανικό “σκουπίδι” και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Ο χρυσός μου είναι και οικολόγος.

Φυσικά και αδιαφορεί για τα παιδάκια που μπορεί να παίξουν στο εν λόγω πάρκο και πέρα από το ότι θα λερωθούν, υπάρχει και ο κίνδυνος να βάλουν τίποτα στο στόμα.

Για να μην παρεξηγηθώ, και εγώ έχω σκύλο. Δεν το λέω γιατί δε συμπαθώ τα σκυλιά. Ίσα ίσα που αυτά δε φταίνε σε τίποτα! Δε φαντάζεστε όμως τι μπινελίκια έχω ρίξει γιατί έχω βγάλει τον σκύλο μου βράδυ στο πάρκο και έχω πατήσει τις κουράδες του απαράδεκτου που προηγήθηκε στη βόλτα.

Που είναι η πολιτεία; Γιατί δεν παίζουν πρόστιμα γι’ αυτά; Γι’ αυτό οι μεγάλες πόλεις πάνε από το κακό στο χειρότερο σε θέματα υγιεινής.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
7'
11 - 19
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;