Τα ζώδια... τρώνε! Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι τρώς!
Ο έρωτας περνάει απο το στομάχι λένε. Δες τι τρώνε τα ζώδια και εξέπληξέ τα!

Τα έχουμε πεί όλα για τα ζώδια, που πάνε όταν θέλουν να διασκεδάσουν, πως φέρονται πάνω στο σεξ, τι κάνουν σε μακροχρόνιες σχέσεις… Ωστόσο δεν αναρρωτηθήκαμε ποτέ τι τους αρέσει να τρώνε! Τσέκαρε ξεκίνα το μαγείρεμα!

Κριός

Ο Κριός είναι η περιπέτεια προσωποποιημένη. Όπως ζητάει απο την ζωή του έντονα συναισθήματα, έτσι θέλει και στο φαγητό του έντονες γέυσεις. Όσον αφορά στα τρόφιμα, δεν έχει πολλές ιδιαιτερότητες και αγαπά ένα συνηθισμένο δείπνο, δείχνοντας όμως μια μικρή προτίμηση σε ό,τι θεωρείται junk food. Του αρέσουν τα καυτερά, το fondue και φυσικά η σοκολάτα, ειδικά λιωμένη. Πάνω απ’ όλα όμως, αν θα μαγειρέψει κάτι μόνος του, θέλει το φαγητό αυτό να παρασκευάζεται όσο πιο γρήγορα γίνεται λόγω της έντονης έλλειψης υπομονής που έχει!

 

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλουν να τρώνε μεγάλες ποσότητες φαγητού και αγαπάνε πολύ να μετατρέπουν τα γεύματά τους σε απολαυστικές στιγμές. Τους αρέσει πολύ το καλό κρέας, ειδικά το μοσχάρι και τα σοκολατένια γλυκά.

 

Δίδυμοι

Η πλειονότητα των Διδύμων δεν είναι παράξενοι στο φαγητό τους και τους αρέσει η ποικιλία των γεύσεων. Τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, διεθνή φαγητά και να προσθέτουν πολλά σνακ στην ημέρα τους.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν πολύ το καλό φαγητό και έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα γλυκά και σε όλα εκείνα τα απαγορευμένα φαγητά που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Λατρεύουν την καλοπέραση και έτσι, ένα δείπνο στο σπίτι, χουχουλιασμένοι στον καναπέ με μια υπέροχη μακαρονάδα με έξτρα τυρί θα ήταν ό,τι πρέπει. Και μην ξεχάσετε να έχετε κι ένα γλυκάκι στο ψυγείο. Οι Καρκίνοι δεν μπορούν χωρίς αυτό. Οι καρκίνοι δεν υπάρχουν χωρίς το γλυκό τους.

 

Λέων

Οι Λέοντες σε αντίθεση με το ομώνυμο ζώο, είναι παμφάγα όντα. Απολαμβάνουν την κορυφαία ποιότητα όλων των τροφίμων και θα τους βρείτε να κάνουν συχνές επισκέψεις σε παντοπωλεία και delicatessen. Θέλουν αφθονία και πολυτέλεια, ακόμα και στο φαγητό τους για αυτό θα διαλέξουν τις πιο εκλεπτυσμένες και πλούσιες γεύσεις.

 

Παρθένος

Οι Παρθένοι εκτιμούν την καλή υγεία του οργανισμού τους και για αυτό συχνά ακολουθούν αυστηρή διατροφή από μόνοι τους, ακόμα κι αν δεν θέλουν να χάσουν βάρος. Λατρεύουν τα λαχανικά και τα φρούτα και οτιδήποτε μας δίνει η Φύση απλόχερα. Για τους Παρθένους το λίπος δεν είναι ποτέ επιλογή. Οι επιλογές τους αφορούν φρούτα και λαχανικά, πάντα πολλές βιταμίνες και πρωτεΐνες.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
0'
56 - 52
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;