Οι προπαραγγελίες για τη νέα γενιά του iPhone ξεκίνησαν στην WIND!
To iPhone X στα καταστήματα WIND στις 3 Νοεμβρίου 2017

Η WIND θα προσφέρει το iPhone X, το μέλλον των smartphone, με νέο επαναστατικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή οθόνη χωρίς όρια. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν το iPhone X από σήμερα στο https://www.wind.gr/gr/forms/iphone-x-form-endiaferontos/ καθώς και στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συσκευή θα είναι εμπορικά διαθέσιμη από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Η WIND διαθέτει τα τελευταία προϊόντα Apple συμπεριλαμβανομένης της νέας γενιάς iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων Λιανικής της WIND Ελλάς δήλωσε: «Με μεγάλο ενθουσιασμό καλωσορίζουμε στα καταστήματα WIND την πολυαναμενόμενη συσκευή της φετινής χρονιάς. Το νέο iPhone X είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην γκάμα συσκευών που διαθέτουμε και αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που προσφέρουμε στους καταναλωτές τις συσκευές του μέλλοντος που εκτοξεύουν την επικοινωνία τους μέσα από το 4G δίκτυο μας και τους δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία».

Το iPhone X διαθέτει εκπληκτικό σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με εξαιρετική οθόνη Super Retina 5,8 ιντσών, πανίσχυρο επεξεργαστή A11 Bionic που επιτρέπει εντυπωσιακή εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας, 3D Gaming και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Επίσης διαθέτει αναγνώριση προσώπου που παρέχει έναν καινοτόμο και ασφαλή τρόπο ξεκλειδώματος, ταυτοποίησης και πληρωμών.

Η κάμερα TrueDepth επιτρέπει αναγνώριση προσώπου, προσφέρει την επιλογή “Πορτρέτο” στην μπροστινή κάμερα για εκπληκτικές selfie , ενώ ενεργοποιεί τα Animoji, όπου συλλέγει και αναλύει περισσότερες από 50 διαφορετικές κινήσεις των μυών του προσώπου, παρουσιάζοντας τα emoji με ένα νέο διασκεδαστικό τρόπο. Η επανασχεδιασμένη πίσω κάμερα με διπλό οπτικό σταθεροποιητή εικόνας περιλαμβάνει ένα νέο φίλτρο χρωμάτων, μεγαλύτερο βάθος, βελτιωμένο επεξεργαστή σήματος εικόνας για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Οι γυάλινες επιφάνειες του iPhone X είναι η ανθεκτικότερες που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα Silver και Space Gray.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
4'
28 - 26
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;