EX EYE @ Gagarin205 - Όλες οι πληροφορίες εδώ!
Τσέκαρε εδώ και μάθε τα πάντα για την εμφάνισή τους!

Οι EX EYE φτιάχνουν μουσική που έχει δύναμη, έλεγχο, κίνηση, μουσική συγκεκριμένης αποστολής και προορισμού.

Μουσική που δημιουργείται με ωρολογιακή ακρίβεια και εκστατική εγκατάλειψη. Είναι σκληρή, βαριά μουσική – επιθετική, καθαρτική και συναρπαστική. Τα όργανα εναλλάσσουν αβίαστα και σε απόλυτη σύμπνοια ρόλους: Μελωδίες, αρμονίες, riff, κινητήρας, άγκυρα, καύσιμα.

Με βασικό άξονα τον περίφημο πειραματιστή σαξοφωνίστα Colin Stetson, οι EX EYE δημιουργήθηκαν το 2016 από τον Stetson μαζί με τον Greg Fox στα τύμπανα, τον Shahzad Ismaily στα synths και τον Toby Summerfield στην κιθάρα.

Οι EX EYE αποτελούν, αναμφίβολα, το κλασσικό παράδειγμα του γκρουπ που καταφέρνει να συνενώσει και να αναδείξει τα επιμέρους στοιχεία του, τέσσερεις διαφορετικές και μοναδικές μουσικές προσωπικότητες.

Με το που σχηματίστηκαν οι ΕΧ ΕΥΕ έπαιξαν σε μερικά πασίγνωστα φεστιβάλ όπως είναι τα: Roskilde Festival (Δανία), Red Bull Music Academy (Μόντρεαλ), CTM Festival (Γερμανία), και Eaux Claires Fest (ΗΠΑ).

Και εξ αιτίας αυτών των «από άλλο πλανήτη» ζωντανών εμφανίσεων τους, υπέγραψαν με την Relapse Records για να βγάλουν το πρώτο, ομότιτλο άλμπουμ τους (κυκλοφόρησε φέτος τον Ιούνιο). Ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Figure 8 Studios του Shahzad Ismaily στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης (εκεί που έχουν ηχογραφήσει και οι Blonde Redhead, Damien Rice, River Okkervil, Son Lux, Pussy Riot).

Τι παίζουν όμως αυτοί οι τέσσερεις μουσικοί;

Η καλύτερη, μονολεκτική περιγραφή για τη μουσική τους είναι, post-everything…

Σε μια πιο φλύαρη περιγραφή θα λέγαμε πως η μουσική τους είναι σκληρή, μαξιμαλιστική, progressive, θορυβώδης, με μέταλ στοιχεία που διοχετεύονται κατευθείαν στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του CERN, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία μαύρων μουσικών τρυπών…

Οι EX –EYE το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου θα φτιάξουν στο Gagarin205 μια εξαιρετικά πολύπλοκη και ταυτόχρονα δραματικά όμορφη και υποβλητική ατμόσφαιρα, που θα ξεπεράσει τις συνήθεις προσδοκίες και θα οδηγήσει τους θεατές σε ένα αχαρτογράφητο ταξίδι προς την καθολική υπέρβαση.

Δείτε τους σήμερα, αύριο όλοι θα μιλούν για αυτούς…

Ex Eye

 Τιμές εισιτηρίων

Τα πρώτα εισιιτήρια των 18 ευρώ (early bird) έχουν εξαντληθεί
Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν στα 21 ευρώ
Στο Ταμείο η τιμή εισιτηρίου θα είναι 24 ευρώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;