5+1 μυστικά που πρέπει να ξέρεις για τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου!

Από neolaia.gr Team 29 Οκτωβρίου 2017

Κάνατε το επόμενο βήμα στη σχέση; Δες εδώ πως θα έχετε την τέλεια συγκατοίκηση

Όλα πήγαιναν καλά στη σχέση και έτσι πήρατε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα, να συγκατοικήσετε!

First things first, Συγχαρητήρια! Το να μένεις μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάς είναι κάτι υπέροχο και ανοίγει την πόρτα σε ένα σωρό καινούρια όμορφα συναισθήματα.

Ωστόσο, στη συγκατοίκηση έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα του άλλου. Με πράγματα που ενδεχομένως δεν είχες αντιληφθεί για τον σύντροφο σου πριν, όσο χρόνο κι αν είχατε περάσει μαζί.

Αν λοιπόν δε θες να γίνεται και εσείς ένας αριθμός στατιστικής που περιγράφει τα ζευγάρια που χώρισαν λίγο αφού έμειναν μαζί, δες αυτά τα μικρά μυστικά.

  • Κάνε υποχωρήσεις

Αναγκαστικά αυτό πρέπει να μπει πρώτο. Μέχρι τώρα ο καθένας είχε συνηθίσει να έχει τη δική του προσωπική καθημερινή ρουτίνα, τα δικά του μικρά «τελετουργικά», το δικό του τρόπο να παραμένει λειτουργικός. Πολλές φορές οι ρουτίνες σας μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση και η σύγκρουση αυτή μπορεί να αποτελέσει αφορμή για εντάσεις. Χαλαρώστε και δεχθείτε την ιδέα ότι πλέον δε γίνεται να συμβαίνουν τα πάντα με τον τρόπο σας καταπιέζοντας τον/ την σύντροφό σας, αλλά πως μία φορά θα  υποχωρείτε εσείς και μία ο άλλος.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486