5 tips για να σηκωθείς απο τον καναπέ σου και να ξεκινήσεις επιτέλους γυμναστήριο!
Κωλύεσαι να πας γυμναστήριο; Τσέκαρε αυτά τα 5 tips!

Ήρθε ο χειμώνας. Ώρα να αρχίσεις να ετοιμάζεις το κορμί σου για το επόμενο καλοκαίρι για να μην μοιάζεις με φώκια ΚΑΙ φέτος στην παραλία! Αλλα το πρόβλημα είναι οτι κωλύεσαι να πας γυμναστήριο. Δεν γίνονται οι καμπύλες με το καθισιό όμως! Τσέκαρε 6 tips για να κάνεις την αρχή και μετά θα λάβεις τα ηνία μόνη σου!

 

1.   Πήγαινε με παρέα!

Οι πρώτες μέρες στο γυμναστήριο μαζί με ένα φίλο θα σου φανούν πιο ξεκούραστες και χαλαρές μέχρι να εγκλιματιστείς και να γνωριστείς και με τους υπόλοιπους θαμώνες. Επίσης, η γυμναστική μ’ ένα γνωστό σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο ενώ μοιράζεσαι παρόμοιους στόχους μαζί του.

2. Ξεκίνα σταδιακά!

Δεν χρειάζεται να πέσεις από την αρχή με τα μούτρα. Θα περπατάς σαν μούμια μετά! Μία με δύο επισκέψεις είναι ο ιδανικός αριθμός για να συνηθίσεις, να δυναμώσεις και να αποκτήσεις την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι!

3. Θέσε τους στόχους σου!

Ο γενικός σκοπός είναι βεβαίως να είσαι πιο υγιής και fit. Ωστόσο, συγκεκριμένοι και μικροί στόχοι, όπως «σήμερα θα κάνω μισή ώρα διάδρομο» ή θα «κάνω 30 push ups», θα σε βοηθήσουν καλύτερα να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα και σταδιακά να κινείσαι προς μεγαλύτερους στόχους!

4. Gym clothes on fleek!

Προφανώς, ένα καινούργιο στιλάτο κολάν ή ένα ζευγάρι χρωματιστά sneakers δεν θα μεγιστοποιήσουν την απόδοσή σου, αλλά θα κάνουν τεράστιο boost την αυτοπεποίθησή σου και θα αποδίδεις καλύτερα!

5. Μην ρουτινιάσεις!

Μπορείς να εμπλουτίσεις το πρόγραμμά σου με διαφορετικές ασκήσεις για να εξασφαλίσεις μια ποικιλία που δεν θα σε κάνει να νιώθεις ότι επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Μπορείς, επίσης, να δοκιμάσεις να ασκηθείς και outdoor, μπορείς να βγεις για τρέξιμο, να κάνεις κολύμπι ή να πας για ποδήλατο.

 

Δες επίσης! 7 Εύκολα tips για να χάσεις κιλά χωρίς δίαιτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;