Φοιτητική ζωή: Πώς θα συνδυάσεις σχέση και διάβασμα/ εξεταστική!
Διάβασμα και σχέση; Δες πώς θα την παλέψεις!

Οι σχέσεις μπορούν να είναι ένα απροσδιόριστα όμορφο πράγμα που σε κάνουν να ξυπνάς με χαμόγελο και να βλέπεις την ζωή με άλλα μάτια, η και να γίνουν ο χείριστος εφιάλτης ενός ανθρώπου. H σχέση σου μπορεί να σε χτίσει και να σε γκρεμίσει αντίστοιχα!

Σε κάθε περίπτωση, διακυμαίνονται ψηλά στην κλίμακα ρίχτερ της ζωής σου, πόσο μάλλον όταν έρχονται σε λάθος timing και υπάρχει μεγάλος όγκος ευθυνών οπου υφίστανται παράγοντες στην μέση, όπως πχ το διάβασμα. Δες πως θα χειριστείς επιτυχώς την κάθε περίπτωση χωρίς να γίνεις χίλια κομμάτια και συνεπώς… τρελή χωρίς χαρτί!

1. Η φρέσκια σχέση.

Η αλήθεια είναι ότι είναι κάκιστο το timing για να ξεκινάς μια σχέση! Αλλά αφού έγινε τώρα, τι να κάνεις, ώρα να θέσεις όρια και προτεραιότητες!

Σκέφτηκες οτι θα ήταν πολύ cute να διαβάσετε μαζί αλλα γρήγορα συνειδητοποιείτε και οι δύο πως απλά δεν γίνεται.

Επίσης είναι τραγικό λάθος να διαβάζεις γρήγορα και πρόχειρα για να τον δεις Το σωστό ειναι και οι δύο να θέτετε προγραμματισμό στο διάβασμά σας.

Ακούγεται σκληρό αλλα το σωστό είναι να να διαβάζεις κάποιες ώρες χωρίς επικοινωνία μαζί του και διακεκομένα, και να μιλάτε στα διαλλείματά σου. Η αν σε πιέζει η έννοια του χρόνου, να θέτεις συγκεκριμένους όγκους ύλης στόχο και όταν τους ολοκληρώνεις (να είσαι σίγουρη οτι τα έχεις εμπεδώσει πλήρως) να επικοινωνείτε.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;