Business Development Academy: Πάρε συμβουλές από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου!
Είσαι τελειόφοιτος ή απόφοιτος σε κάποια σχολή διοίκησης ή οικονομικών; Σε ενδιαφέρει ο κλάδος των πωλήσεων και του Business Developement αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις την καριέρα σου; Η λύση είναι απλή και λέγεται Business Development Academy.

Η λύση είναι απλή και λέγεται Business Development AcademyΤο CollegeLink διοργανώνει στις 24 & 25 Νοεμβρίου ένα διήμερο σεμινάριο γεμάτο Business Development! 7 κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου θα βρεθούν αυτές τις 2 ημέρες στο χώρο του Athens Center of Entrepreneurship & Innovation ώστε να μοιραστούν μαζί σου τις εμπειρίες τους και τα μυστικά του επαγγέλματος τους.
Παράλληλα θα υπάρξει career coaching από την εξειδικευμένη εταιρία επαγγελματικής κατεύθυνσης lmw!

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) και το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 30€ (20€ Early Bird, για ανέργους & φοιτητές) και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιρειών lmw e-satisfaction.

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να σου αρέσει ο κλάδος του Business Development, να έχεις κάποια σχετική ακαδημαϊκή εμπειρία καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr.

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.
*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 40 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και το profile σου στο CollegeLink.gr και διεκδίκησε τη θέση σου!

*Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής γίνεται αφότου επιλεχτείς να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις.

Πρόγραμμα Business Development Academy
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017:

17.00-17.30: Προσέλευση – Εγγραφές
17.30-18.30: Business Development: A start-upper’s perspective
18.30-19.30: B2B in a digital era
19.30-20.30: Tips for a Career in B2B Sales

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017:

10.30-11.00: Προσέλευση – Καφές
11.00-12.00: Customer Experience: People Remember Feelings, not Words
12.00-13.00: 5 1/2 areas to master in B2B sales
13.00-14.00: SaaS Business Development : From Startup to Company
14.00-14.30: Lunch Break
14.30-15.30: Marketing myopia σε B2B level
15.30-16.30: TBA

 

 

Εισηγητές Business Development Academy

Jon Graves, Chief Revenue Officer @ eLearningIndustry
Jon has a flare in commercial management, a salesman DNA and expertise in eBusiness & direct marketing strategies.
Working across both EMEA & the US, he consults SMEs, mentors eLearning & EdTech startups & is a managing partner at eLearning Industry.

Andreas Constantinides, Commercial Director @Yuboto
Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Εμπορίας και Διοίκησης της Γαλλίας. Βρίσκεται στον χώρο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης από το 1994 και έχει συνεργαστεί με σημαντικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στην ως Εμπορικός Διευθυντής. Η Yuboto LTD, με 12 βραβεία και 13 διακρίσεις στον Τομέα της Τεχνολογίας, της Καινοτομίας και της Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελεί από το 2007 ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Mobile Marketing και των Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων.

Annita Kolia, HR Consoultant @ lmw
Σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδίκευση μέσω επαγγελματικής σταδιοδρομίας και σεμιναρίων στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό δράσεων για την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, στην ενίσχυση της εργασιακής αυτογνωσίας και στην εφαρμογή μεθόδων εργασιακής παρακίνησης. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στελεχών, είναι υπεύθυνη της ομάδας υλοποίησης των σεμιναρίων επαγγελματικής ανάπτυξης του CV Point στην lmw.

Yiorgos Nikoletakis, CEO @ 100mentors
Ο Γιώργος έχει, με την ομάδα του, δημιουργήσει τους 100mentors και το Τipping Point. Αποδέκτες του London Business School Founder Award και το Deloitte Institute of Innovation and Entrepreneurship Prize στο Λονδίνο, καθώς και άλλων βραβείων εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας, οι 100mentors έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη 300+ σχολείων, εκ των οποίων 120 international schools στο δυτικό κόσμο, αλλά και σε σχολεία στο Λάος, την Τυνησία, τη Ναμίμπια & την Κόστα Ρίκα που χρησιμοποιούν καθημερινά την εφαρμογή και 21,000 μαθητών και φοιτητών σε 44 χώρες.

Eleni Nicolaides, New Business Development Manager @ PeopleCert
Eleni is among the founding members and currently serves as the Project Manager of AFDEmp, an initiative that aims to decrease unemployment in Greece by re-skilling 500,000 individuals and facilitating their placement in the ICT sector.
She is also the New Business Development Manager at PEOPLECERT, being responsible for the identification, evaluation and implementation of new endeavors. Further, Eleni serves as Director of the Hellenic Professionals Informatics Society (HePIS), the Greek Member Society of the Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS).

Mairy Podogirou, Business Associate @ PR CONNEXION & Founder @ BLUE CIRCLE
Η Μαίρη σπούδασε Κοινωνιολογία και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και αργότερα στο Marketing. Στην καριέρα της έχει δουλέψει ως στέλεχος Marketing στον κλάδο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του τουριστικού ομίλου Maestro Group και ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε δικό της γραφείο.
Από το 2016 συνεργάζεται με την εταιρεία δημοσίων σχέσεων PR CONNEXION με την οποία συνδιαχειρίζεται τις δημόσιες σχέσεις και το business development της εφαρμογής Viber στην Ελλάδα.

Stefanos Prokos, Co-Founder & General Manager @ VIENO
Ο Στέφανος Πρόκος αποφοίτησε από το Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και κατέχει MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά από εκτεταμένη θητεία σε τμήματα Marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, τον κέρδισε η πρόκληση των startups με τα οποία ασχολείται ενεργά εδώ και 4 χρόνια. Είναι συνιδρυτής και General Manager της Vieno, μίας καινοτόμου εταιρείας που δημιουργεί mobile λύσεις για επιχειρήσεις εστίασης στην Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ταυτόχρονα, είναι σύμβουλος eBusiness και Digital Transformation για πολυάριθμες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Stefanos Alkidis, Co-Founder @ CollegeLink
Client satisfaction has always been one of his greatest motivators, no matter what the task at hand might be. A results-driven professional who enjoys knowing that his work and life have a positive impact on others. Athens University of Economics and Business, (dep: Business Administration) graduate with fulfilled military service, Stefanos is at hit most creative and productive age. Doer as a person, during his Bachelor he kept himself busy by overtaken many jobs and projects that helped him understand the way job market works. All this experiences taught him develop his communication and organizational skills, understand other people behavior and adapt quickly at any condition.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;