Λεωνίδας Μπαλάφας @ Σταυρός Του Νότου Plus - Όλες οι εμφανίσεις
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας μας προσκαλεί στο Σταυρό του Νότου

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας σαλπίζει την έναρξη των εμφανίσεων του στο Σταυρό του Νότου Plus στις 23 του Νοέμβρη και μας προσκαλεί παρέα με το νέο, κατά το ήμισυ, μουσικό του σύνολο και παρεάκι φίνο σε ένα πρόγραμμα -με τις απρογραμμάτιστες στιγμές του- παντρειάς και συνύπαρξης της νηνεμίας και του μαΐστρου, της φύσης και του τσιμέντου, του χορού και της τάβλας.
Με λαϊκό ταπεραμέντο θα παρουσιάσει τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του, με τίτλο “Άνθρωπος μονάχος” καθώς και τραγούδια από τους δίσκους “Ας ρίχνει και χαλάζι”,  “Aνηφοριά”, “Aπηλιώτης”, “Λίκνο”, “Ανοιξιάτικη μέρα”, “Ταξίδι για να σε βρω” και άλλα μοναχικά και αδισκογράφητα.

 Από 23 Νοέμβρη κάθε Πέμπτη μέχρι και 4 Γενάρη.
20 χρόνια Σταυρός Του Νότου
Ο εμβληματικός χώρος της Αθήνας στον οποίο άφησαν το στίγμα τους οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες της έντεχνης και ροκ σκηνής, καταθέτοντας την ενέργεια και το ταλέντο τους, υποδέχεται και φέτος το πιο ανήσυχο και δυναμικό κοινό της πόλης. 20 χρόνια live και πλήθος κόσμου που φτάνει στο αγαπημένο στέκι της Φραντζή για να δει ζωντανά τους καλλιτέχνες με τη μουσική και τους στίχους των οποίων μεγάλωσε. Μια νέα σεζόν ξεκινά δυνατά με τις καλύτερες παραστάσεις και φέτος να παρουσιάζονται στις 3 σκηνές του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
75'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;