Δες τα 5 top πανεπιστήμια που σπούδασαν οι μεγαλύτεροι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου!
Δες τα πανεπιστήμια απο όπου αποφοιτήσαν κάποιοι απο τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο!

Είχες ποτέ την απορία, όλοι αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι που βλέπουμε στις ειδήσεις και στα media καθημερινά απο πού ξεκίνησαν και συνεπώς, πού σπουδάσανε; Μπορεί να είχανε πολύ ισχυρό οικονομικό background οι περισσότεροι απο αυτούς αλλα κάποτε υπήρξανε φοιτητές σαν κι εσένα! Τσέκαρε παρακάτω τα  5 μεγαλύτερα πανεπιστήμια που σπούδασαν οι μεγαλύτεροι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου!

 

1. Harvard University.

Εδω δεν αστιέυονται. Καθόλου. Το Πανεπιστήμιο του Harvard είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. στο Καίμπριτζ της Μασαχουσέτης, και ιδρύθηκε το  1636 με το όνομα New College.

Θεωρείται απο τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου!

Απέκτησε το όνομα που διατηρεί μέχρι και σήμερα το 1639 από τον πρώτο ευεργέτη του, ένα νεαρό κληρικό με το όνομα Τζων Χάρβαρντ, απόφοιτο του Emmanuel College, Cambridge, ο οποίος κληροδότησε στο κολέγιο 400 βιβλία και 779 λίρες στερλίνες.

Πολλά πράγματα συμβαίνουν on campus που δεν γνωρίζουμε όπως είναι πχ τα secret societies του πανεπιστημίου τα οποία απαρτίζονται συνήθως απο παιδιά πολιτικών και εξέχοντων προσωπικοτήτων.

Μερικοι δισεκατομμυριούχοι που πέρασαν στο Harvard τα φοιτητικά τους χρόνια είναι ο Barack Obama, o Mark Zukerberg, o Bill Gates, η Michelle Obama, η Tyra Banks, o Conan O Brian, o Matt Damon και πολλοί ακόμη!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;