Τα ζώδια... εκφράζονται! Τι ξενερώνει φούλ τους άντρες με βάση το ζώδιο τους!
Τα... αρσενικά ζώδια μιλάνε!

Δες παρακάτω, πώς φέρονται τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους και τι δεν πρέπει να τους πείς!

Κριός

Το αρσενικό Κριάρι είναι ένα μυστήριο πλάσμα ελέυθερο, ενθουσιώδες και γεμάτο εκπλήξεις. Άπαξ και του στερήσεις ίχνος της ελευθερίας του μάλλον θα σε στείλει χωρίς δέυτερη σκέψη.

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

« Εγώ η οι φίλοι σου» : Θα καταλάβεις αμέσως ποιόν θα διαλέξει.

«Που πήγες; Με ποιον ήσουν; Εμένα γιατί δεν μου είπες να έρθω»; Πέραν του οτι είναι υπεράνω απο τέτοια πράγματα, έλεγχο δεν έδινε ούτε στη μαμά του, μην περιμένεις να δώσει σε σένα!

«Αχ πόσο περιμένω τη στιγμή που θα ζήσουμε για πάντα μαζί οι δυο μας, θα παντρευτούμε και θα κάνουμε πολλά όμορφα παιδάκια…»: Είναι σαν να του βάζεις τη θηλιά στο λαιμό και να κλωτσάς την καρέκλα. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, δεν θα διστάσει να στο πεί απο μόνος του.

Πώς να τον κερδίσεις:

Άφησέ του χώρο και χρόνο, δείξε ότι είσαι άνετη και chill μαζί του και προσπάθησε να τον έχεις… μία κρύο και μία ζέστη. Ο Κριός πρέπει να αισθάνεται ότι είναι «κυνηγός»! Οσες περισσότερες αμφιβολίες έχει για τα αισθήματά σου, τόσο το καλύτερο!

Ταύρος

Ο άνδρας Ταύρος δεν ανέχεται κυκλοθυμίες και επιπολαιότητες! Θέλει στάνταρ πράγματα! Το να αλλάζεις διαρκώς άποψη ή να σε «πιάσει» να του λες ψέματα είναι ό,το πιο ντεκαυλέ μπορείς να οτυ κάνεις! Αν επιμείνεις ή του θέσεις τελεσίδικο χρόνο για να αποφασίσει για κάτι που αφορά τη σχέση σας, τότε και σε αυτή την περίπτωση, θα πιεστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

« Σου δίνω προθεσμία 1 μέρα για να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα»: Ο Ταύρος θέλει τοπάσο του για να πάρει αποφάσεις.

«Δεν ξέρω τι θέλω αυτό τον καιρό και τι χρειάζομαι» Ο Ταύρος αναζητά πάντα ένα άτομο σοβαρό, τίμιο, που να ξέρει τι ζητάει από τη ζωή! Όχι τώρα μπούρδες τι είμαστε;;; λολ

«Το ξέρω ότι κάναμε σχέδια για σήμερα, αλλά δεν ‘εχω διάθεση σε πειράζει να πάμε άυριο;» Η ασυνέπεια και τα ψεματάκια είναι το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις!

Πώς να τον κερδίσεις:

Είναι απλό! Τα μόνα που θέλει είναι i. αισθησιασμός, ii. ασφάλεια, iii. σταθερότητα!

Δίδυμος

Σου μιλάει και τον ειρωνεύεσαι, τον αμφισβητείς ή απλά τον βαριέσαι και χασμουριέσαι; Προσπαθείς να του επιδείξεις τις γνώσεις σου και να τον συναγωνιστείς ότι ξέρεις πολλά περισσότερα; Ζηλεύεις και έχεις πολύ κτητική συμπεριφορά; Τότε ναι, ο άνδρας Δίδυμος σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον του! Να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα, που θα μείνει για πάντα ένα μικρό παιδί!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι λες, άκουσέ με και μένα λίγο, κάτι παραπάνω θα ξέρω»: Διακόπτεις το Δίδυμο; Αμφισβητείς τις γνώσεις του; Τότε φεύγει το ερωτικό ενδιαφέρον….

«Πολύ μιλάς, με κούρασες …άσε και κανέναν άλλον να πει καμιά κουβέντα»: Μην περιμένεις τον Δίδυμο να σταματήσει να μιλά. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όσα σου λεει και του το δείχνεις, τότε σίγουρα αυτός θα βρεις γρήγορα κάποια άλλη, που θα του επαινεί την εξυπνάδα του!

«Δες επιτέλους τη σχέση μας λίγο πιο σοβαρά…Όλο άλλες κοιτάζεις, δεν νοιάζεσαι για μένα»: Γκρίνια, παράπονα, ζήλιες και απαιτήσεις;;; Προσοχή, θα φύγει μακριά!

Πώς να τον κερδίσεις:

Εκτός από ερωτική του σύντροφος, γίνε η καλύτερή του φίλη! Διατήρησε ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον κλίμα επικοινωνίας μεταξύ σας και άφησέ του απεριόριστες ελευθερίες!

 

Καρκίνος

Ο άνδρας Καρκίνος, από τη στιγμή που ερωτευτεί είναι αρκετά δύσκολο να «ξενερώσει»! Θα πρέπει να γίνουν αρκετές μαλακίες για να χάσει το ενδιαφέρον του! Αν λοιπόν τον παραμελήσεις και δεν του δείχνεις πλέον το ενδιαφέρον σου, τον προσβάλεις και τον μειώνεις και αρχίζει να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου, να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Ρε παιδί μου είσαι πολύ “μαμάκιας”, γίνε άντρας επιτέλους»: Τον ισοπέδωσες. Πήγαινε σπίτι σου.

«Εντάξει το ξέρω ότι με αγαπάς και ότι ενδιαφέρεσαι, δεν χρειάζεται να μου λες όλο τα ίδια και τα ίδια, με πιέζεις»: Αν προσβάλεις τα συναισθήματα του… Πήγαινε σπίτι σου.

«Δεν είσαι και ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ..»: Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζεται να του το ομολογήσεις έτσι ψυχρά… Πήγαινε σπίτι σου.

Πώς να τον κερδίσεις:

Κάνε τη σχέση σας ένα ρομαντικό παραμύθι! Επιβεβαίωσέ του τα συναισθήματά σου, γιατί ο Καρκίνος είναι ο άνδρας που θέλει αγκαλίτσες, χαδάκια και φιλάκια!

 

Λέων

Θαύμασες κάποιον άλλον άντρα; Του κάνεις κριτική και τον μειώνεις; Θέλεις να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση σας; Τότε ναι, ο άνδρας Λέων πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του, γιατί πολύ απλά θέλει να είναι αυτός ο αρχηγός της σχέσης.

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Δεν σου πάει αυτό που φοράς σήμερα, νομίζω ότι σε παχαίνει»: Εδώ καθόταν με τις ώρες για να ετοιμαστεί και να δει τι θα φορέσει για να σε εντυπωσιάσει και εσένα δεν σου αρέσει; Όξω!

« Μωρό μου αν μου έλεγαν να διαλέξω εσένα ή τον Ρουβά, φυσικά και θα διάλεγα τον Ρουβά». Ποιός ο λόγος να του πείς κάτι τέτοιο;;;

« Δεν γίνεται να αποφασίζεις εσύ συνέχεια για τα πάντα. Άσε με και εμένα να πάρω καμιά πρωτοβουλία»: Σημασία δεν έχει το τι θα του πεις του Λέοντα, αλλά ο τρόπος! Αν πάς να επιβληθείς, πάει τό’ χασες.

Πώς να τον κερδίσεις:

Θαύμασέ τον σαν να είναι ο βασιλιάς σου, κάνε του επαίνους και δώσε του την ευκαιρία να παίρνει πρωτοβουλίες!

 

Παρθένος

Ο άνδρας Παρθένος είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος, ξενερώνει με χυματίες και δεν γουστάρει ό,τι νά ‘ναι! Να θυμάσαι πως ο Παρθένος αν και ασκεί σκληρή κριτική, δεν μπορεί να την δέχεται από το ταίρι του!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

« Έχω μεγάλη εμπειρία από σχέσεις, έχουν περάσει τόσοι άντρες από τη ζωή μου». Ακόμα και αν ισχύει, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ.

«Τι δουλεύεις τόσες ώρες, νομίζεις ότι θα πάρεις περισσότερα λεφτά»; Ο Παρθένος είναι εργασιομανής, θέλει να προοδεύει και να εξελίσσεται επαγγελματικά. Άν του το θίξεις αυτο θα φάει ντεκαυλέ τόσο μεγάλο που μπορεί και να εξαφανιστεί.

«Γιατί δεν μου εκδηλώνεσαι; Δείξε μου τα συναισθήματά σου …πες μου μια γλυκιά κουβεντούλα». Με πίεση δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως.

Πώς να τον κερδίσεις:

Ο Παρθένος δεν πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμά του για κανέναν, γι’ αυτό προσπάθησε εσύ να προσαρμοστείς στους ρυθμούς του. Δείξε σταθερή συμπεριφορά απέναντί του και απέδειξε τα συναισθήματά σου με έμπρακτο τρόπο!

 

Ζυγός

Ο άνδρας Ζυγός ξενερώνει με τις γυναίκες που «μουτρώνουν» με το παραμικρό, που ζηλεύουν και συμπεριφέρονται μίζερα. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις και γκρίνιες. Άν είσαι απ αυτές καλύτερα να αρχίσεις να μαζέυεις τα πράγματά σου σιγά σιγά!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

« Δεν έχω καμία διάθεση να βγω πάλι για διασκέδαση, αν θέλεις να με δεις, τότε κανόνισε να κάνουμε κάτι οι δυο μας»: Ο Ζυγός είναι λάτρης της παρέας και της διασκέδασης. Βαριέται επίσης πολύ έυκολα!

«Αν νομίζεις ότι μπορείς εσύ να κοροϊδέψεις εμένα, τότε είσαι πολύ γελασμένος, αφού σε βλέπω πώς κοιτάζεις σαν «ξερολούκουμο» κάθε θηλυκό». Οι παράνοιες σου και η γκρίνια σου θα τον κάνει να θέλει να φύγει μέχρι την άλλη άκρη της Γης για να μην σε βλεπει!

«Αποφάσισε επιτέλους τι θες από εμένα …» Άπαξ και ταράξεις την “ισσοροπία” του ζυγού, ετοιμάσου να τον αποχαιρετήσεις!

Πώς να τον κερδίσεις:

Κάνε τη σχέση σας μία ατελείωτη διασκέδαση και ασ ‘τον να αισθάνεται οτι είναι ελέυθερος μαζί σου! Θα του κάνεις την καρδιά περιβόλι!

 

Σκορπιός

Προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει; Τον αποφεύγεις ερωτικά; Του μιλάς διαρκώς για τον πρώην σου; Τον έχασες μπαμ και έξω!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Θυμάμαι ο πρώην μου ήταν απίστευτος στο σεξ». Το είπες; Δέξου και τις συνέπειες. Γιατί πίστεψέ με, θα υπάρχουν!

«Μην με αγγίζεις, έχω τα νεύρα μου μαζί σου και δεν έχω όρεξη ούτε για αγκαλίτσες, ούτε και για χαδάκια»: Ό,τι χειρότερο θα μπορούσες να σκεφτείς!

«Δεν έχεις το δικαίωμα να θέλεις να τα ξέρεις όλα και εσύ να κρατάς μυστικά από μένα. Αν θες να τα πάμε καλά, τότε θα δίνεις και εσύ λογαριασμό σε μένα»: Ο άνδρας Σκορπιός δεν ανέχεται τελεσίδικα, ούτε διατακτικό υφάκι! Πρέπει να του δίνεις αναφορά για τα πάντα , αλλά να ξέρεις ότι αυτός πάντα θα κρατά μυστικά από εσένα!

Πώς να τον κερδίσεις:

Δείξε του με πάθος τα συναισθήματά σου και κάντον να νιώσει οτι δεν υπάρχει άλλος σαν κι αυτόν!

Τοξότης

Ο αισιόδοξος, φιλόδοξος και δραστήριος άνδρας Τοξότης, βαριέται πολύ εύκολα την γυναίκα που δεν έχει προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα, που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο μαζί του, τον πιέζει και του κάνει μούτρα όταν αυτός θέλει να νιώθει ελεύθερος!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Καλά τέτοια ώρα με θυμήθηκες; Όλη μέρα περίμενα ένα τηλεφώνημά σου …». Η γκρίνια σου θα μαραζώσει την ψυχή του.

«Ακύρωσα το γυμναστήριο και τον καφέ με τις φίλες μου για να σε δω. Βρες επιτέλους και εσύ περισσότερο χρόνο για μένα »: Αν ο άνδρας Τοξότης καταλάβει ότι τα πάντα στη ζωή σου περιστρέφονται γύρω από αυτόν, θα χάσει το ενδιαφέρον του. Θέλει και το μυστήριο του!

«Αυτός ο φίλος σου δεν μου αρέσει καθόλου, νομίζω ότι σε παρασύρει! Δεν θέλω να βγαίνετε οι δυο σας». Σε έχει κάνει μπλόκ, ντιλίτ και περιοριστικά μέτρα.

Πώς να τον κερδίσεις:

Κάνε τη σχέση σας ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό πάρτι! Προγραμμάτισε ταξίδια, βραδιές με φίλους και ζήσε στο πλάι του την κάθε στιγμή με ενθουσιασμό. Άφησέ τον κάποιες στιγμές να διατηρεί και τις αμφιβολίες του για τα αισθήματά σου, γιατί ο άνδρας Τοξότης λατρεύει τα «δύσκολα»!

 

Αιγόκερως

 

Ο άνδρας Αιγόκερως μπορεί εύκολα να «ξενερώσει» με μία γυναίκα που δεν έχει στόχους και φιλοδοξίες για τη ζωή, που προσπαθεί με τον τρόπο της να τον ανταγωνιστεί, και είναι αρκετά φιλελεύθερη και προοδευτική. Αυτά δεν τα γουστάρει καθόλου.

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Και που δουλεύεις τόσες ώρες τι καταφέρνεις; Εγώ και λιγότερο δουλεύω και περισσότερα λεφτά βγάζω» ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ.

“Μίλησα σήμερα με τον πρώην μου τον Κώστα, θυμάσαι σου είχα πει ότι κρατάμε φιλικές επαφές. Κανονίσαμε να πάμε για καφέ, αν θέλεις έλα και εσύ!” ΠΟΤΕ. Και πήγαινε σπίτι σου.

Πώς να τον κερδίσεις:

Ο άνδρας Αιγόκερως θέλει αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη αλλά και σεβασμό! Όσον αφορά εσένα, θέλει να σε δεί γειωμένη και φιλόδοξη! Δείξε του πίστη, αφοσίωση αλλά και θαυμασμό για τα επιτεύγματά του και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

 

Υδροχόος

 

Ο άνδρας Υδροχόος θα βαριόταν πολύ γρήγορα, μία γυναίκα που δεν έχει όνειρα και είναι ρηχή! Επιπλέον, επειδή είναι λάτρης της ελευθερίας, θα έτρεχε μακριά από την γυναίκα που θα προσπαθούσε να του τη στερήσει!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Τι θα κάνουμε το Σαββατόβραδο; Δεν μπορώ συνέχεια να κανονίζουμε τελευταία στιγμή, πρέπει επιτέλους να μπεις σε ένα πρόγραμμα». Τον έδιωξες και δεν κατάλαβες πότε έφυγε κιόλας!

«Ονειρεύομαι τη ζωή μου μαζί σου! Εγώ και εσύ στο σπιτάκι μας, με τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο …»: Φυσικά και ο άνδρας Υδροχόος κάποια στιγμή παντρεύεται, όμως τον πνίγει και μόνο η πρόωρη σκέψη και η κουβέντα περί αιώνιας αγάπης, γάμου και οικογένειας!

«Δεν μου αρέσει να μιλάς με άλλες γυναίκες, θέλω αν είμαι η μοναδική γυναίκα της ζωής σου». Πρέπει να δεχτείς το γεγονός ότι ο άνδρας Υδροχόος είναι πολύ κοινωνικός, έχει σταθερές φιλίες με γυναίκες και δεν πρόκειται ποτέ να κόψει τις αγαπημένες του συνήθειες, για κανέναν και για τίποτα!

Πώς να τον κερδίσεις:

Chillαρε και γίνε απλά το καλύτερο και πιο έμπιστο φιλαράκι του!

 

Ιχθύς

Το ψαράκι δεν θέλει φασαρίες! Σε μιλισεκόντ μπορεί να του φύγει ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον, όταν μία γυναίκα του μιλήσει απότομα, τον προσβάλει ή η συμπεριφορά της είναι αρκετά έκρυθμη και η σχέση είναι γεμάτη με καβγάδες!

Πράγματα που δεν πρέπει να του πείς:

«Σε ποιον κόσμο νομίζεις ότι ζεις; Προσγειώσου λίγο στην πραγματικότητα…”. Θα προσβάλλεις την ποιητικότητα του και την φαντασία του. Big no no.

« Μην με παίρνεις τόσα πολλά τηλέφωνα μέσα στην ημέρα, κουράστηκα να λέμε τα ίδια και τα ίδια, με πνίγεις με την αγάπη σου»: Ο άνδρας Ιχθύς θα θελήσει πολλές φορές μέσα στην ημέρα να σε ακούσει και να σου δείξει τα αισθήματά του, αν όμως καταλάβει ότι γίνεται ενοχλητικός ή ότι δεν του το ανταποδίδεις, θα πληγωθεί και θα μαζευτεί!

Πώς να τον κερδίσεις:

Κάνε τη σχέση σας ένα μοναδικό παραμύθι με εκείνον πρωταγωνιστή! Ρομαντικές εκπλήξεις, πολλές τρυφερές εκδηλώσεις και συναίσθημα είναι η ιδανική συνταγή!

Δες επίσης! Τα ζώδια… παραφέρονται! Δες πώς γκρινιάζει το κάθε ζώδιο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1