5 πράγματα που παθαίνεις το φθινόπωρο ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!
Δες τι σε περιμένει κάθε χρόνο όταν έρχεται το φθινόπωρο!

Είναι αυτή η χαρμόσυνη εποχή του χρόνου που σου λείπει το καλοκαίρι και παράλληλα γαμιέται και το σύμπαν απο παντού και συμβαίνουν πράγματα που σε συγχύζουν και σε μπερδέυουν! Φθινόπωρο πίπολ! Τσέκαρε 5 πράγματα που παθαίνουμε ΟΛΟΙ για να μην αισθάνεσαι μόνος!

 

1. Μπουφάν ή ζακέτα;

Είναι Σάββατο βράδυ. Θες να πας σε κλαμπ. Θα πάρεις ζακέτα; Θα πάρεις μπουφάν; Εν τέλει διαλέγεις το δέυτερο “για να μην κρυώσεις”. Βγαίνεις έξω. Σκάς του πούστη. Το βγάζεις. Το ξαναβάζεις γιατι πάγωσες απο τον ιδρώτα.

Μπένεις στο κλάμπ. 60 βαθμοί διαφορά, βράζει ο τόπος. Το βγάζεις. Έχει κόσμο, χορέυουν, στριμώχνονται πέφτει κάτω. Το σηκώνεις μετά απο ώρες και βρωμοκοπάει τσιγάρο, ιδρώτα και τεκίλα. Μπορεί και ξερατά αναλόγως. Εννοείται πως δεν το ξαναβάζεις.

Βγαίνεις έξω. Το δέρμα σου γίνεται σαν αρμαντίλο απο το κρύο γιατί είναι 6 το πρωί. Και κρατάς ενα μπουφάν που μοιάζει σαν να το κατούρησε καμήλα. Φτάνεις σπίτι, τελειώνει ο εφιάλτης σου, κοιμάσαι. Ξυπνάς με το χειρότερο σκατοκρύωμα, πυρετό και hangover. Και το κατουρημένο μπουφάν σε κοιτάει απο την πολυθρόνα που το άφησες και σου ψιθυρίζει σιγανά: Στό ‘πα να με αφήσεις σπίτι. Ηθικό δίδαγμα : Απλά μην βγαίνετε.

 

2. Καλσόν ορ νό καλσόν;

Είναι Σάββατο βράδυ. Θες να πας σε κλαμπ. Θέλεις να βάλεις φόρεμα. Καλσόν ορ νό καλσόν; Λες άααααντε νο καλσόν. Βγαίνεις έξω. Οι πόροι του δέρματός σου γίνονται σαν σφαίρες απο καραμπίνα απο το κρύο. Για την ακρίβεια θα μπορούσες να είσαι ένας σκατζόχοιρος έτσι που έγινες.

Σε ακουμπάει ο γκόμενος, χάνει το χέρι του. Έτσι απλά, το αν θα βάλεις καλσόν η όχι μπορεί να καθορίσει αν ένας αθώος πολίτης θα χάσει το χέρι του. Γι’ αυτό πρόσεχε.

 

3. Θα κάνει κρύο σήμερα είπανε, ντύσου ζεστά είπανε!

Πας σχολή/ δουλειά. Είπανε πως ο καιρός μπορεί να χαλάσει σήμερα. Σαν σώφρων άνθρωπος που είσαι βάζεις ένα φούτερ- χωρίς όμως μπλουζάκι απο μέσα, μη σκάσεις!

Βγαίνεις έξω, πάς στον προορισμό σου και λίιιγο πριν φτάσεις, διαπιστώνεις οτι είναι η πιο λαμπερή μέρα που ίσως έχει δει όλη η πλάση, ο ήλιος καίει λες και θά ‘ναι η τελευταία του. Άνθρωποι σπέυδουν στις παραλίες να περιλούσουν τα κορμιά τους ενώ εσύ περιλούζεσαι μονάχα με τον ιδρώτα σου.

Έχεις άλλες 3 ώρες στην δουλειά/σχολή και εσύ εχεις σουρώσει σαν σταφίδα απο την αφυδάτωση και είσαι 5 κιλά μείον τουλάχιστον. Αποφασίζεις οτι μπορεί και να σου έκανε καλό τελικά και χαμογελάς απο την λειψυδρία και την παράνοια.

 

4. Ε γαμώ το φελέκι μου.

Έχει γίνει η μαλακία και έχεις κρυώσει. Στην αρχή το αρνείσαι νομίζοντας οτι θα φύγει αλλα τελικά όσο χειροτερέυεις το αποδέχεσαι.

Το αποδέχεσαι και λούζεσαι με αυτό γνωρίζοντας οτι απλά την γάμησες και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αναπολείς τις στιγμές που ανέπνεες ελέυθερα και η μύτη σου δεν ήταν σαν να είναι σοβατισμένη απο μέσα με μπετόν αρμέ. Νιώθεις άσχημα που ήσουν αχάριστος και δεν εκτιμούσες το δώρο της ζωής και την ευλογία της ελέυθερης αναπνοής.

Επιπλέον αρχίζεις και σκέφτεσαι αλλιώς, λες θα κόψεις το τσιγάρο, θα κάνεις αποτοξίνωση, θα δυναμώσεις το ανοσοποιητικό σου με βιταμίνες, θα τρώς καλά, παρακαλάς και στρέφεσαι στα θεία, θα πηγαίνεις εκκλησία, θα είσαι ευγνόμων!

Και μετά απο λίγες μερες που ανοίγεις τα μάτια σου και επιτέλους νιώθεις καλά, χτυπάς μια φραπεδάρα γλυκιά με γάλα και ένα πακετάκι πρινσάκια στο καθησιό σου.

 

5. Cheap Thrills?

Ποιό allou fun park, τα λεωφορεία το φθινόπωρο είναι το καλύτερο τρενάκι του τρόμου!

Φοβάσαι μην σε ποδοπατήσουν, μην ξεμείνεις απο οξυγόνο, μην ξεκολλήσει ο πάτος του λεωφορείου απο το βάρος, φλερτάρεις με τις κρίσεις πανικού, φοβάσαι μην τουμπάρει “όπως θα παίρνει τις στροφές”, φοβάσαι για την ζωή σου γενικά! Έκρηξη αδρεναλίνης αυτό δεν ήθελες;

Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 1.40€! Τί άλλο θες! Ελληνικές συγκοινωνίες top στην διασκέδαση και στον τρόμο! Ποια escape rooms! Επιπλέον, παρακολουθείς και οικογενειακές υποθέσεις γιατι όλο και κάποια θειείτσα θα νευριάσει και θα εξαπολύσει την οργή της.

Κοίτα. Τουλάχιστον δεν μπαίνουν ελεγκτές!

 

Δες επίσης! 10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις asap

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;