7 Εύκολα tips για να χάσεις κιλά χωρίς δίαιτα
Υγιεινές συνήθειες χωρίς κόπο και δίαιτα!

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε πει αυτό το διαχρονικό «Από Δευτέρα δίαιτα» ενόσω κατασπαράζαμε το όγδοο κομμάτι πίτσα ή το τρίτο κομμάτι παστίτσιο που είχε περισσέψει από το μεσημέρι (απευθείας από το ταψί);

Η δίαιτα όμως δεν ξεκίνησε ποτέ! Είτε γιατί βιαζόμασταν και δεν μαγειρέψαμε, είτε γιατί η παρέα κανόνισε φαγητό έξω, είτε γιατί απλά η δίαιτα κατάφερε να κρατηθεί μέχρι να κάνει την εμφάνισή της εκείνη η ύπουλη λιγούρα κατά τις 12.00 το βράδυ. Κι εμείς χωθήκαμε μες στο σκοτάδι στο ψυγείο και φάγαμε μέχρι και κάτι ξεχασμένα –από την εποχή του χαλκού- ραπανάκια.

Φτάνει πια! Έχουμε κάποιες μικρές συμβουλές που θα σε βάλουν στη σωστή κατεύθυνση. Χωρίς κόπο θα κινητοποιήσουν τον μεταβολισμό σου και το κυριότερο θα συμβάλλουν στην υγιή λειτουργία του οργανισμού.

1) Περιόρισε/ Κόψε τη ζάχαρη

Η ζάχαρη, και ιδιαίτερα η λευκή κατεργασμένη ζάχαρη, είναι για τους περισσότερους καθημερινή συνήθεια μαζί με τον πρωινό καφέ (και τον μεσημεριανό και τον απογευματινό). Πέρα όμως απ’ το ότι μας παχαίνει και έχει τόσο βλαπτική επίδραση στην υγεία μας, υπάρχει και κάτι ακόμα. Λειτουργεί σαν ναρκωτικό! Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, ο οργανισμός όταν δέχεται τη γλυκιά γεύση της ζάχαρης, στέλνει μήνυμα στον εγκέφαλο και αυτός δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη ζάχαρη. Και έτσι εσύ τρέχεις γρήγορα στο ντουλάπι να φέρεις και μερικά μπισκοτάκια… Και αυτό συνεχίζεται και συνεχίζεται… Προτίμησε να την αντικαταστήσεις στην αρχή με στέβια, ζαχαρίνη ή απλά λίγο περισσότερο γάλα, αν πιστεύεις ότι δεν είσαι ακόμα έτοιμος να την κόψεις μαχαίρι.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;