Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Άρης στο Ζυγό - Δράση στην άκρη του νήματος!
Άρης στον Ζυγό από 22 Οκτωβρίου - προβλέψεις της εβδομάδας. Δράση στην άκρη του νήματος και σε λεπτές ισορροπίες. Από την Λίλιαν Σίμου

 

Ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του στο ζώδιο αδυναμίας του, τον Ζυγό, το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου 2017. Θα παραμείνει ως και την 8η Δεκεμβρίου. Ας δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017

Η πορεία του Άρη στον Ζυγό πλέον, μας φέρνει σε μάχιμη θέση απέναντι στην ευθύνη των σχέσεων και οφείλουμε με τακτ και διπλωματία, να διατηρήσουμε ισορροπίες με τις σχέσεις που αξίζουν.

Ο Άρης, σημαντικός για δράση και αντίδραση στη καθημερινότητά μας, μπορεί να σημάνει συναισθηματικά θέματα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη πάντα, ενώ θέματα σεξουαλικότητας και δυναμικότητας είναι πιθανόν θα εκφράσουν προβλήματα.

Αν και βρίσκεται όμως στον Ζυγό σε ένα παρορμητικό ζώδιο, η δράση δεν εξατομικεύεται, αντίθετα οφείλει να συγκρουστεί με το Εγώ και να οδηγήσει τη σχέση στο Εμείς. Δύσκολο έργο για τον πλανήτη που είναι αμιγώς η προβολή της προσωπικής φιλοδοξίας για κατάκτηση.

Επομένως, η αδύναμη θέση ζωδιακά, μας πληροφορεί πως πρέπει στο εξής να έχουμε μία λεπτή και προσεκτική συμπεριφορά.

Η διπλωματία, η ευγένεια και η αρμονία, μπορεί να είναι ένας άθλος αυτή την εποχή, αλλά δοκιμάζεται η ποιότητα που διαθέτουμε.

Αυτό τον καθιστά ακόμη πιο ευαίσθητο, πιο δύσκολο στον χειρισμό του.

Οι προκλήσεις της περιόδου, θα μας δώσουν ερεθίσματα που θα δημιουργήσουν επιθυμίες. Επιθυμίες ερωτικές, επιθυμίες δράσης και αντίδρασης σε θέματα που ίσως ελέγχαμε ως τώρα.

Βασικό ερέθισμα παραμένει ο συναισθηματικός παράγοντας των σχέσεων, μας κάνει να αντιδράμε παρορμητικά. Η ανάγκη να δράσουμε βάση ενστίκτων, να κάνουμε μία νέα αρχή, να τολμήσουμε για να φροντίσουμε είτε κάποιον που αγαπάμε, είτε τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι ισχυρή και φαίνεται επιτακτική.
Ο κόσμος γύρω μας μπορεί να φανεί επιθετικός και να χρειαστεί να αμυνθούμε επιτιθέμενοι με την σειρά μας.
Θα ήταν ευχής έργον να κατευθύνουμε θετικά την πορεία της δυναμικής περιόδου.

Η φωτιά που καίει μέσα μας διεγείρει συγκινήσεις και προβάλει αδυναμίες. Θα μπορέσει να μετατραπεί σε πρωτοβουλία στήριξης ανθρώπων που είναι πιο αδύναμοι από εμάς. Θα ήταν χρήσιμο να τους συμπαρασταθούμε, να τους ενθαρρύνουμε, να τους θεραπεύσουμε. Να παλέψουμε για το Δίκαιο και τις Αξίες, την Αλήθεια και την Αρμονία, αρχές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αλλά την προάσπισή τους μία δύσκολη μάχη.

Παράλληλα, να διερευνήσουμε τα βάθη των ενστίκτων της φύσης μας, τα όρια των αντοχών μας, τον θυμό και την πηγή του.

Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τον κυνισμό και τα πάθη. Να επιδιώξουμε να κερδίσουμε τις αδυναμίες μας και στη συνέχεια να τολμήσουμε να γίνουμε δυνατοί, παραμένοντας ευαίσθητοι, ευγενείς, διαλλακτικοί προς τους άλλους (στο ζώδιο του Ζυγού).

Επιθυμίες, πάθη και φιλοδοξίες θα είναι τροχοπέδη μας. Ανάμικτα συναισθήματα θα δημιουργούν εναλλαγές της διάθεσης, με οξύτητα και ένταση.

Χρειάζεται αρκετή προσοχή: Αν ο θυμός δεν μετατραπεί σε ενέργεια που προωθείται προς κάποιο συγκεκριμένο και θετικό στόχο, θα μοιάζει με ένα καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί!

Αυτό που μας χρειάζεται είναι η σύνεση. Επειδή θα είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί, είναι σημαντικό να έχουμε έναν άνθρωπο με τον οποίο θα αισθανθούμε αρκετή οικειότητα, ώστε να μοιραστούμε τις αδυναμίες μας. Παράλληλα, ας μεταθέσουμε τον δυναμισμό μας, από την εριστική διάθεση προς ένα στόχο. Θα γίνουμε αρκετά ισχυροί ώστε να τον επεξεργαστούμε, ξεφεύγοντας από χαμηλά ένστικτα και επιθετική συμπεριφορά.

Στην αρνητική του εκδήλωση μπορεί να προκαλέσει:
Συγκρούσεις, εχθρότητα, θυμός, επιθετική συμπεριφορά, ρήξεις και διαφωνίες με οξύτητα, ανασφάλεια. Ανυπομονησία και εκνευρισμός, βιασύνη και παράτολμες κινήσεις, μπορεί να μας φέρουν σε αδιέξοδα.

Σε πρακτικό επίπεδο, ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι αθέμιτος και οι προσπάθειες θα χρειάζονται επανάληψη και υπομονή.
Σε ερωτικό επίπεδο, οι διαφωνίες θα είναι πιο συχνές, τα παιχνίδια του έρωτα πιο τολμηρά και ριψοκίνδυνα.
Σε εσωτερικό επίπεδο, είναι μία καλή περίοδος για να διερευνήσουμε την ποιότητα της δύναμης που κρύβουμε μέσα μας.

Σημαντικές ημερομηνίες της διαδρομής του Άρη στον Ζυγό είναι:

19 Νοεμβρίου: τετράγωνο προς τον Πλούτωνα
Προκλητικός συνδυασμός, αφού είναι και οι δύο επιθετικοί πλανήτες. Μάχη για κυριαρχία, είτε στις συνεργασίες, είτε στις σχέσεις. Ας έχουμε υπομονή και εγκράτεια, για να μην δημιουργηθεί ρήξη που μπορεί να φέρει αδιέξοδο στη συνέχεια.

20 Νοεμβρίου: θετικές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης
Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε συνεργασίες ή στην προσωπική μας σχέση

30 Νοεμβρίου: αντίθεση προς τον Ουρανό
Εκρηκτικό κοκτέιλ δράσης, ταχύτητα, τάση για ατυχήματα ή ατυχείς προκλήσεις.

6 -7 Δεκεμβρίου: εξάγωνο προς τον Κρόνο
Η δράση μας έχει πρόγραμμα, μεθοδικότητα, στόχους σημαντικούς, δύναμη.

Το μήνυμα του Άρη στον Ζυγό για κάθε ζώδιο ή ωροσκόπο:

Κριός

Το σημαντικό για την αδύναμη θέση του κυβερνήτη σας, Άρη, είναι να προσπαθήσετε να κατανοήσετε πού στοχεύσατε ως προς τις συνεργασίες ή τις προσωπικές σχέσεις και ως πρότινος, οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν. Το πρόβλημα σχετίζεται κυρίως την επιλογή συνεργατών στον χώρο της καριέρας και στην πρωτοβουλία μέσα από τις σχέσεις αυτές. Αν έχετε μόνιμο σύντροφο, είναι πιθανόν να προκληθούν δυσαρμονίες μεταξύ σας, κυρίως από λόγους ευθιξίας ή αδυναμίας έκφρασης των συναισθημάτων. Θα πρέπει, αντί να επιτρέψετε την επιθετική διάθεση να σας δημιουργήσει προβλήματα, να επιδιώξετε την επικοινωνία και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σε ό,τι αφορά τις διαφορές μεταξύ σας. Η άσκηση υπομονής, ευγένειας, διπλωματίας, είναι μία σημαντική εμπειρία για σας.

Ταύρος

Δυσκολίες στο περιβάλλον της εργασίας ίσως προκύψουν, είτε από επιπρόσθετες υποχρεώσεις, είτε από πλευράς συνεννόησης με τους συναδέλφους. Αντιμετωπίστε με σθένος την αδυναμία περιορισμού και εστιαστείτε στις επιλογές των υποχρεώσεών σας. Μπορεί να σας εκνευρίζουν αυτή την περίοδο οι συνάδελφοί σας ή άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε τακτικά. Οι ευθύνες είναι κουραστικές και συχνά σας ωθούν σε υπερδραστηριότητα. Δεν θα πρέπει να αντιδράσετε σπασμωδικά και να στραφείτε εριστικά απέναντι στο στενό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να διαπιστώσετε πού έχετε αμελήσει τις ευαισθησίες των άλλων, αλλά και πού εσείς αναλάβατε περισσότερα από όσα έπρεπε, λόγω δικής σας ευσυγκινησίας.

Δίδυμοι

Μέσα σε ένα κλίμα ανάγκης για επικοινωνία και εναλλαγές, ο Άρης σας ευνοεί καθώς σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας. Βέβαια, η αδύναμη θέση του, είναι η ευκαιρία να αναλογιστείτε πόσο και πού εστιάσατε το ενδιαφέρον σας ερωτικά. Αν και διαθέτετε την δύναμη της αρμονίας ως προς τις σχέσεις, είναι πολύ πιθανό να μην έχετε την ισορροπία που χρειάζεστε με τον σύντροφό σας. Επιπλέον, μπορεί να του συζητήσατε κάποιες λεπτομέρειες για την σχέση σας, και τώρα θέλετε να διεκδικήσετε την θέση που νιώθετε ότι σας αξίζει. Αν αντιδράσετε όμως άμεσα και παρορμητικά, ίσως πληγωθείτε και οι δύο σταδιακά. Επιδιώξετε να κατανοήσετε την έννοια της ελευθερίας που δεν αποκλείει μία σταθερή σχέση αγάπης και πληρότητας.

Καρκίνος

Με το ευσυγκίνητο ταπεραμέντο που σας διακρίνει, θα είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα βοηθήσει ο διάλογος, που θα περιέχει συναίσθημα και θα είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για επισκευές στο σπίτι, αλλά και για δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν γύρω από το οικοδόμημα. Προσοχή σε ατυχήματα με φωτιά, όπως και στη χρήση εργαλείων. Επιστρέψτε στο πάθος να προβάλλει συγκινήσεις και να γευτείτε με τον σύντροφό σας όμορφες στιγμές, αποφεύγοντας να λύσετε διαφορές ή να προβάλλετε απαιτήσεις και επιθετικότητα.

Λέων

Η έλλειψη ευελιξίας σαν προδιάθεση του ζωδίου σας, δημιουργεί το έδαφος για διαφωνίες με στενούς συγγενείς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η αισθησιακή σας πλευρά, αναζητά συγκινήσεις με ενστικτώδεις κινήσεις που θα ενοχλήσουν την μόνιμη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, αποφύγετε να δημιουργήσετε φλερτ χωρίς περίσκεψη. Πιθανότατα, οι επιλογές θα περιέχουν τα λάθη που θα οδηγήσουν σε διαφωνίες κυρίως στις ευαίσθητες περιόδους που προαναφέρθηκαν. Ωστόσο, υπάρχει ερωτική διάθεση και αρκετές γνωριμίες, που μπορεί να σας δημιουργήσουν διλήμματα ή άστατη συμπεριφορά. Με τα αδέλφια, βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα, χωρίς σοβαρή αιτία.

Παρθένος

Με μία παρορμητική συμπεριφορά, μπορεί να κάνετε αλόγιστα έξοδα, οδηγώντας τον προϋπολογισμό σας σε αδιέξοδο. Η ανάγκη να κατακτήσετε τους άλλους μέσω της γενναιοδωρίας, θα φέρει δυσκολίες στο άμεσο μέλλον και κρίση στις σχέσεις με τους οικείους σας. Αποφύγετε τα αλόγιστα έξοδα αυτή την εποχή. Επιδιώκοντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον κοινωνικό σας χώρο, μπορεί να αναδείξετε ένα διαφορετικό προφίλ και η διάθεση να δώσετε χαρά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, θα οδηγήσει ριψοκίνδυνες ενέργειες. Αν θεωρείτε τα τυχερά παιχνίδια τρόπο διασκέδασης, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παίξετε με την τύχη σας.

Ζυγός

Ο Άρης ήρθε στο ζώδιό σας, και θα σας απασχολεί ο τρόπος δράσης σας, καθώς και η αυτοπροβολή σας. Η φύση σας αγαπά την αρμονία, την ισορροπία, την γλυκύτητα και την ευγένεια. Ο Άρης όμως αλλάζει την στάση σας. Μοιάζει με ένα «βότσαλο στη λίμνη» και θα φέρει αναταράξεις. Θα ήταν καλό να μην αντιδράσετε παρορμητικά, να μην αναδείξετε αυθόρμητα μεγάλο θάρρος δίχως να ζυγίσετε τις κινήσεις σας. Θα πρέπει να κατανοήσετε την αλλαγή και να εκφράσετε τις προσωπικές σας ανάγκες πιο δυναμικά, καθορίζοντας τα όριά σας. Αρκεί να μην είστε απότομοι προς το περιβάλλον σας ή βιαστικοί στις αποφάσεις.

Σκορπιός

Δεν θα λέγαμε πως είναι πολύ ευχάριστη η περίοδος αυτή και θα πρέπει να προσέχετε για υπόγειες ενέργειες από άτομα που σας φθονούν και επιτρέψατε να υπάρχουν στη ζωή σας. Αν πάλι έχετε μία δράση περιθωριακή, ίσως έρθουν δυσκολίες για σας. Ας είστε τίμιοι και ειλικρινείς με τις σχέσεις σας. Μπορείτε να διαπιστώσετε ποιες είναι οι σκοτεινές πλευρές του βαθύτερου εαυτού σας, αλλά ενδεχομένως και τις επιπτώσεις επιλογών που μπορεί να πληγώνουν είτε εσάς, είτε πολύ οικεία σας άτομα. Αν ασχολείστε με τον εσωτερισμό, μπορεί να δραστηριοποιηθείτε σε μία ομάδα. Βασική σας ανάγκη, είναι η αναζήτηση της προσωπικής ισορροπίας.

Τοξότης

Η συνηθισμένη αισιοδοξία που σας χαρακτηρίζει θα είναι εμφανής αυτές τις μέρες στις σχέσεις με τους φίλους και θα τους ενθαρρύνετε να κάνουν μαζί σας κάποιο συλλογικό έργο. Χρειάζεται όμως υπομονή γιατί μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε δυσκολίες συνεννόησης και δεν αποκλείεται να πληγωθείτε από άτομα που θεωρήσατε πολύ κοντινά σας. Η πιθανή ρήξη ή διαφωνία με ένα άτομο εξ αυτών θα αναδείξει την ποιότητα της σχέσης. Αν ανήκετε σε ένα όμιλο ή ένα σωματείο, είναι πολύ πιθανό να αμφισβητήσουν την προσφορά σας κάποιοι από τον χώρο, ή να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες φθάνοντας σε υπερβολή λόγω ευγένειας. Γενικά θα ήταν καλή περίοδος να κάνετε νέα σχέδια, αλλά να περιμένετε προτού βάλετε σε εφαρμογή κάποιο από αυτά.

Αιγόκερως

Πόσο καλά μπορείτε να ζυγίζετε τις κοινωνικές σας σχέσεις; Αυτή η περίοδος σας θέτει ένα σοβαρό δίλημμα. Επιθυμείτε να είστε ζεστοί και φιλικοί, ακόμη και στον χώρο της καριέρας. Αλλά επιτρέπετε να σας πλησιάζουν άτομα που ίσως βιάζεστε να θεωρήσετε πολύ οικεία σας. Η δυσκολία διάκρισης θα σας φέρει μπροστά από τις επιπτώσεις. Αντιζηλίες και ανταγωνισμοί θα διαφανούν . Δεν θα ήταν καλό να ξεκινήσετε μία νέα επιχείρηση και να κάνετε μία πρόταση ή ένα άνοιγμα. Αντίθετα, εξετάστε πόσο ευθύνεστε για τις δυσκολίες και αναθεωρήστε τη δράση σας. Ένα συλλογικό έργο μπορεί να εκτιμηθεί, αν έχετε πάρει πρωτοβουλίες γι’ αυτό και το ενθαρρύνετε.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας εναρμονίζεται με τη θέση του Άρη. Η επαφή με τους δασκάλους που σας οδηγούν πνευματικά, είναι πιθανόν να σας ενθαρρύνει να δώσετε μάχη για τις ιδέες σας. Αν είστε σε ένα χώρο δικαιοσύνης, τότε θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα και πιθανόν αντιπαραθέσεις ή αντιδικίες. Θα υπάρξει ανταπόδοση ανάλογα με τα πεπραγμένα σας. Είναι η ευκαιρία να αλλάξετε ιδέες ή να διορθώσετε αδυναμίες, ειδικά αν υπήρξατε δογματικοί. Το να επιδιώξετε ένα μεγάλο ταξίδι για να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα, είναι η καλύτερη λύση. Αποφύγετε να αδικήσετε ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας.

Ιχθείς

Οι ερωτικές σας σχέσεις αυτήν την περίοδο τείνουν είτε να γίνουν περισσότερο αισθησιακές, είτε να διασαλευτούν (ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά και τις δύσκολες όψεις που προαναφέρθηκαν). Αποφύγετε να λειτουργείτε μόνο με το ένστικτο, ή να επιλέγετε ερωτικό σύντροφο μόνο μέσα από μία έλξη. Οικογενειακοί λόγοι ή δεσμεύσεις γύρω από το σπίτι, σας δημιουργούν ενοχές και εμποδίζουν να ζείτε ανέμελα και ευχάριστα όπως σας αρμόζει. Δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για δανεισμό ή διαχείριση κεφαλαίων. Αν σκεφθείτε να επενδύσετε αισθηματικά, ας είστε πολύ επιφυλακτικοί. Ωστόσο, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να εργαστείτε εσωτερικά, να ανακαλύψετε αδυναμίες και λάθη και να καταπολεμήσετε μία συνήθεια που σας βλάπτει ή αδυναμίες και φοβίες. Επίσης, θα μπορούσατε να εξελιχθείτε μέσω της εσωτερικής φιλοσοφίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;