Θυμάσαι τον Γιώργο Τσάκα απο το Big Brother;;; Δες τι κάνει τώρα!
Θα εκπλαγείς φούλ!

Ο Γιώργος Τσάκας υπήρξε ο πιο αγαπητός παίκτης ριάλιτι στις αρχές του 2000. Ήταν Σεπτέμβρης του 2001 όταν το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ήρθε σε επαφή με το πρώτο ριάλιτι σόου ever στην Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα, μπορεί να μην τους θυμόμαστε όλους, όλοι ωστόσο θυμόμαστε τον νικητή Γιώργο Τσάκα που μνημονεύεται για δύο λόγους: Πρώτον, για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε των 150.000 ευρώ και δεύτερον, για τη φιλία του με τον Πρόδρομο.

Μετά τη μεγάλη του νίκη, εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να ζήσει μια ζωή μακριά από το fame και την τηλεόραση. Με ό,τι του απέμεινε θα προσπαθούσε να κάνει μια νέα αρχή τότε στο κομμάτι της γεωπονικής που λατρεύει, μην έχοντας όμως για μια ακόμη φορά την επιθυμητή οικονομική κατάληξη.

Παράλληλα, προσπαθώντας να σώσει το γάμο του με την Άννια, που του χάρισε το πρώτο του γιο τον Δημήτρη, ο Γιώργος Τσάκας θα βρισκόταν εκ νέου στο μηδέν. Το τέλος του γάμου του με την Άννια φέρεται να ήταν επεισοδιακό…

Παλεύοντας για μια ακόμη φορά δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε να εργάζεται ως γεωπόνος στον αγροτικό συνεταιρισμό της Νικομήδειας. Μετά όμως γνώρισε την Χριστίνα που τα ανέτρεψε όλα στη ζωή του.

Η Χριστίνα ήταν η γυναίκα που κατάφερε να τον ανασηκώσει και να του δώσει την δύναμη να πατήσει ξανά στα πόδια του. Λέγοντας του πριν από ενάμιση χρόνο και όντας ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί, «Πάμε να φύγουμε να κάνουμε μια νέα μια νέα αρχή στην Γερμανία».

Έτσι πήραν την απόφαση να φύγουν.

Πλέον εργάζεται σε εργοστάσιο και ζει μόνιμα εκεί. Μπορεί να του λείπει η πατρίδα αλλά κατάφερε να κάνει ευτυχισμένη τη ζωή του.

Δες τον πώς είναι τώρα!

 

Δες επίσης! Θυμάσαι τον Λούη Γεωργίου απ’το xfactor; ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ πως είναι σήμερα! (video)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;