5 δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν οι φοιτητές στο Χαροκόπειο Πανεπιστημίο!
Δεν φανταζόμουν ποτέ οτι μπορείς να ασχοληθείς με πολεμικές τέχνες στο Χαροκόπειο!

Το Χαροκόπειο Πανεπιστημίο παρόλο που διαθέτει λιγότερες δραστηριότητες σε σύγκριση με άλλα Ελληνικά πανεπιστήμια, φοιτητές του στην απ ‘έξω!

Ότι υστερεί σε ποσότητα, το συμπληρώνει σε ποιότητα! Τσέκαρε παρακάτω όλα αυτά που μπορείς να κάνεις όταν κάνεις break απο τα άγχη και το διάβασμα!

 

1. Πολεμικές Τέχνες.

Οι πολεμικές τέχνες μπορούν να σου διδ’αξουν πολλά σημαντικά μαθήματα που θα σου χρειαστούν σίγουρα στην μεταγενέστερη ζωή σου. 2 απο αυτά είναι της εστίασης της προσοχής και του αυτοελέγχου.

Ο αθλητής των πολεμικών τεχνών δουλεύει την συγκέντρωση σε κάτι συγκεκριμένο, έχει μάθει να εστιάζει είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά στο κατάλληλο στοιχείο. Έτσι, του δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιείται με βάση την ανάγκη της κάθε περίστασης και να στοχεύει τις πληροφορίες , οι οποίες του είναι απαραίτητες.

Οι χαμηλοί τόνοι στους πανηγυρισμούς, η επιδοκιμασία και ανταλλαγή χειραψίας με τον αντίπαλο στο τέλος του αγώνα, ακόμη και όταν θέλεις να πανηγυρίσεις έντονα, σε «καλούν» να ελέγξεις τον εαυτό σου και να «μεταθέσεις» το συναίσθημά σου στην «ώρα του».

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;