Το κορυφαίο racing game Gran Turismo έφτασε! Που αλλού; Στον ΓΕΡΜΑΝΟ!
Εσύ ακόμα να πάρεις το δικό σου;;;

Το πολυαναμενόμενο racing game Gran Turismo, που έρχεται για πρώτη φορά στο PS4 με το Gran Turismo Sport, φέρνει στους πελάτες, πού αλλού, μόνο στον ΓΕΡΜΑΝΟ, με απίστευτες προσφορές!

Κρατιέσαι;;;

 

Μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι λάτρεις των παιχνιδιών ταχύτητας, και όχι μόνο, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τo PS4 1TB με το Gran Turismo Sport σε τιμή προσφοράς από 359€ μόνο 299€!

Πού αλλού θα έβρισκες τόσο σούπερ προσφορά;;;

 

Επιπλέον, με κάθε αγορά PS4 Gran Turismo, αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν customize το χειριστήριό τους με το αγαπημένο τους skin εντελώς δωρεάν, με την υπηρεσία G-Tattoo. Αρκεί να επιλέξουν την εικόνα που επιθυμούν μέσα από γκάλερι φωτογραφιών ή να το μοντάρουν με οποιαδήποτε σχέδιο, εικόνα ή ακόμα και φωτογραφία της επιλογής τους. Awesome!

Το Gran Turismo είναι ο απόλυτος driving simulator. Σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου FIA (Fédération Internationale de l’Automobile), προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στους δυνατούς παίκτες, όσο και σε αρχάριους. Είναι πλήρως εξελληνισμένο και συμβατό με το PS VR που προσφέρει μια ανεπανάληπτη 360εμπειρία θέασης σε 3D περιβάλλον.

Εξίσου δυνατές εμπειρίες, με εντυπωσιακά γραφικά, προσφέρει και το Gran Turismo Sport, που αναπαριστά ψηφιακά με εκπληκτική πιστότητα κάθε μοντέλο που εμφανίζεται, με τον χρήστη να έχει στη διάθεσή του πάνω από 177 αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένων των Vision Gran Turismo. Στο Gran Turismo Sport μπορείς να διαλύσεις την άσφαλτο σε 27 πίστες, σε 15 τοποθεσίες από την θρυλική “Tokyo Expressway” στην πασίγνωστη Nürburgring Nordschleife (North Loop), αλλά και την “Northern Isle Speedway!

Τι άλλο θές;! Τώρα δεν θα χρειάζεται ούτε να ταξιδέυεις για να βλέπεις καινούργια μέρη!

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να φέρνει στα καταστήματα του και στο e-shop www.germanos.gr κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών και απο προηγμένες κονσόλες. Με νέες κυκλοφορίες, αποκλειστικές προσφορές και σούπερ τιμές για να μπορούν οι πελάτες του να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες ψηφιακής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

H προσφορά ισχύει έως 29/10/2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Η απόδοση του skin ισχύει έως 18/11/2017  στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Ακόμα κάθεσαι;;; Γερμανό γρήγορα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;