Υποτροφίες 2017-2018 Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ

Από neolaia.gr Team 17 Οκτωβρίου 2017

Δείτε αναλυτικά!

Η διοικούσα επιτροπή τον προγράµµατος για υποτροφίες Ryoichi Sasakawa Υουηg .1 τ$ Fellowship Fund (SYLFF) έχει τη χαρά να προκηρύξει για το ακαδηµαϊκό έτος 2017-2018 στο πλα ίσιο τον Προγράµµατος SYLFF τον Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, έξι (6) υποτροφίες, κάθε µία ύψους 8.300 δολαρίων σε φοιτητές µεταπτυχιακών και διδακτορικών.

Καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής αιτήσεων στις αντίστοιχες Γραµµατείες των Τµηµάτων ορίζεται η 1η Νοεµβρίου 2017.

Η Ελβετική κυβέρνηση μέσω της Ελβετικής Ομοσπονδιακής Επιτροπής για Υποτροφίες ξένων φοιτητών (CFBE) χορηγεί υποτροφίες για ξένους ερευνητές σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελβετίας (πανεπιστήμια, ομοσπονδιακά τεχνολογικά ιδρύματα, πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών, σχολές καλών τεχνών και μουσικής). Προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 31η Οκτωβρίου 2017.

Η Σλοβακία, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Υποτροφιών της, προσφέρει υποτροφίες για σπουδές σε σλοβακικά πανεπιστήμια κατά το δεύτερο εξάμηνο του ακαδ. έτους 2017-2018. Οι υποτροφίες παρέχονται σε φοιτητές που βρίσκονται στο τρίτο τουλάχιστον έτος σπουδών, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές και καλλιτέχνες που εργάζονται σε πανεπιστημιακά ερευνητικά ιδρύματα. Η διάρκεια καθεμιάς υποτροφίας μπορεί να είναι 1 έως 2 εξάμηνα για προπτυχιακούς φοιτητές και 1 έως 10 μήνες για τις άλλες περιπτώσεις. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.scholarships.sk και η προθεσμία υποβολής είναι η 31η Οκτωβρίου 2017, ώρα 16:00.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486