Υποτροφίες 2017 - 2018 από το Ίδρυμα Μποδοσάκη
Δείτε αναλυτικά!

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη για 11η συνεχή χρονιά θα χορηγήσει κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2018 – 2019 τέσσερις μεταδιδακτορικές υποτροφίες στα εξής πεδία:

Ενεργειακή Τεχνολογία
Τεχνολογία και Μηχανική του Περιβάλλοντος
Ανοσοβιολογία
Αναγεννητική Ιατρική
Γενετική
Γονιδιωματική Υπολογιστική
Καρκινογένεση
Νευροεπιστήμες
Φαρμακολογία
Ειδικότερα θα χορηγηθούν σε κατόχους διδακτορικού διπλώματος δύο υποτροφίες για έρευνα στην Ελλάδα και δύο υποτροφίες για έρευνα στο εξωτερικό. Η διάρκεια της υποτροφίας είναι διετής, με δυνατότητα παρατάσεως για ένα ακόμη έτος. Το ποσό της υποτροφίας θα ανέρχεται σε 18.000 ετησίως για την Ελλάδα και σε 30.000 ετησίως για το εξωτερικό. Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από Επιστημονική Επιτροπή, που θα συστήσει το Ίδρυμα Μποδοσάκη και θα αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες διεθνούς κύρους. Το Ίδρυμα αποφασίζει για την χορήγηση των υποτροφιών κατά την απολύτως ελεύθερη κρίση του. Οι αποφάσεις του Ιδρύματος δεν υπόκεινται σε ενστάσεις ή οποιαδήποτε αντίρρηση.
Για τη χορήγηση υποτροφίας για μεταδιδακτορική έρευνα στην Ελλάδα θα προτιμηθούν οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος από Πανεπιστήμια του εξωτερικού και για τη χορήγηση υποτροφίας για μεταδιδακτορική έρευνα στο εξωτερικό, θα προτιμηθούν οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος από Α.Ε.Ι. της Ελλάδας. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2017. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο 2018.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;