Υλικά συνταγής
500 γρ. cookies σοκολάτας
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
160 γρ. maltesers (30 maltesers)
1 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
Εκτέλεση συνταγής
Θρυμματίζετε στο μούλτι, τα cookies σε σκόνη. Τα μεταφέρετε σε μπολ, προσθέτετε το συμπυκνωμένο γάλα και τα ανακατεύετε καλά, κατά προτίμηση με τα χέρια σας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μοιράζετε το μείγμα σε 30 περίπου μέρη και τα πλάθετε σε μπαλάκια. Τα ισοπεδώνετε στη παλάμη σας, βάζετε στη μέση από ένα maltesers και το κλείνετε περιμετρικά ώστε “να καλυφθούν τα maltesers.
Ρίχνετε μέσα σε ένα μπολ το ινδοκάρυδο βουτάτε μέσα τα μπαλάκια, τα κυλάτε μέχρι να καλυφθούν καλά με το ινδοκάρυδο και … τα απολαμβάνετε. Τα διατηρείτε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για 1 εβδομάδα.
Πηγή: syntages.gr
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
22-01-2024
Αιγάλεω
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Νέα Ιωνία Αττικής