Φοιτητική ζωή: 5 απίστευτα ευρηματικοί τρόποι να εξοικονομήσεις χρήματα!

Από Αναστασία Χρονοπούλου 12 Οκτωβρίου 2017

Δες γαμάτους τρόπους να μην ξεμένεις ποτε απο χρήματα!
Κατα τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής σου το μόνο άγχος που θα έπρεπε να εχεις είναι για το διάβασμα σου και την σταδιοδρομία σου. Αυτό κι αν θά’ταν ιδανικό!
Ωστόσο επειδή είναι δύσκολο, πόσο μάλλον στη χώρα μας, πρέπει να βρείς τρόπο να τα μπαλανσάρεις όλα, κάτι το οποίο κάποιες φορές μας βγαίνει, άλλες όχι.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να αφήσεις το άγχος για τα οικονομικά σου να παρεμβάλλει με το διάβασμα. That’s a big no no. Μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας no matter what με τους ακραία ευρηματικούς τρόπους που προτείνουμε για να εξοικονομήσετε χρήματα και να βάλετε και στην μπάντα!
1. Μαγείρεψε το φαγητό σου.
Χαλάς πολύ περισσότερα στα delivery απ’ ότι νομίζεις. Εξάλλου μία κατσαρόλα δεν βγάζει μόνο ένα πιάτο, αλλά γύρω στα τέσσερα. Έτσι θα σου περισσέψει φαγητό και για τις επόμενες ημέρες. Και αν μαγειρέυεις σκατά, με την εξάσκηση θα αποκτήσεις πείρα TRUST ME. Τώρα αν λυσσάς για burger in particular, είναι πολύ πιο πρακτικό να πάρεις μπιφτέκια και λοιπά υλικά και να μεγαλουργήσεις μόνος η μόνη σου. Θα σου μείνουν υλικά και για άλλες μέρες.

Related image