Το Lipton στηρίζει και φέτος τον αγώνα που κάνει το Άλμα Ζωής
Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Με κάθε αγορά Lipton για όλο τον Οκτώβριο συμβάλεις κι εσύ στο έργο του Συλλόγου "Άλμα Ζωής". 

Tο Lipton για 3η συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος υποστηρικτής της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, που πρεσβεύει το «Άλμα Ζωής», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, στην Ελλάδα.

“Άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τη ζωή. Όλες οι εμπειρίες της ζωής , καλές ή άσχημες έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Όταν νόσησα με καρκίνο του μαστου, ήταν μια δύσκολη περίοδος που με έκανε να συνειδητοποιήσω το ποια πραγματικά είμαι”.
Μαρία Α. 

Το Lipton, στέκεται έμπρακτα δίπλα στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του, για τις ανάγκες του Συλλόγου. Πρόκειται για μια πράξη ευθύνης και ταυτόχρονα μια προσφορά αρωγής, η οποία στις μέρες μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

“Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές. Κάποτε η φράση “πρόληψη…η καλύτερη θεραπεία” μου φαινόταν κλισέ. Σήμερα συνειδητοποίησα πως η έκαιρη διάγνωση ήταν αυτή που μου έσωσε τη ζωή”.
Χριστίνα Κ. 

 

Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Με κάθε αγορά Lipton για όλο τον Οκτώβριο συμβάλεις κι εσύ στο έργο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”.

“Mοιράσου το, δεν είσαι μόνη. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού δεν ήθελα να το αποδεχτώ, να το αντιμετωπίσω και κλείστηκα στον εαυτό μου. Όταν όμως το μοιράστηκα όχι μόνο ανακουφίστηκα, άλλα ένιωσα και πολύ πιο δυνατή. 
Νικολέτα Μ. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;