Το Lipton στηρίζει και φέτος τον αγώνα που κάνει το Άλμα Ζωής

Από neolaia.gr Team 11 Οκτωβρίου 2017

Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Με κάθε αγορά Lipton για όλο τον Οκτώβριο συμβάλεις κι εσύ στο έργο του Συλλόγου "Άλμα Ζωής". 

Tο Lipton για 3η συνεχή χρονιά είναι υπερήφανος υποστηρικτής της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, που πρεσβεύει το «Άλμα Ζωής», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, στην Ελλάδα.

«Άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τη ζωή. Όλες οι εμπειρίες της ζωής , καλές ή άσχημες έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Όταν νόσησα με καρκίνο του μαστου, ήταν μια δύσκολη περίοδος που με έκανε να συνειδητοποιήσω το ποια πραγματικά είμαι».
Μαρία Α. 

Το Lipton, στέκεται έμπρακτα δίπλα στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του, για τις ανάγκες του Συλλόγου. Πρόκειται για μια πράξη ευθύνης και ταυτόχρονα μια προσφορά αρωγής, η οποία στις μέρες μας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

«Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές. Κάποτε η φράση «πρόληψη…η καλύτερη θεραπεία» μου φαινόταν κλισέ. Σήμερα συνειδητοποίησα πως η έκαιρη διάγνωση ήταν αυτή που μου έσωσε τη ζωή».
Χριστίνα Κ. 

 

Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Με κάθε αγορά Lipton για όλο τον Οκτώβριο συμβάλεις κι εσύ στο έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

«Mοιράσου το, δεν είσαι μόνη. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού δεν ήθελα να το αποδεχτώ, να το αντιμετωπίσω και κλείστηκα στον εαυτό μου. Όταν όμως το μοιράστηκα όχι μόνο ανακουφίστηκα, άλλα ένιωσα και πολύ πιο δυνατή. 
Νικολέτα Μ.