Δες ποιo φρούτο μπορεί να κάνει boost το διάβασμα σου σε άλλα επίπεδα
Ένα φρούτο που μπορεί να βοηθήσει στο διάβασμα και όχι μόνο! Δες τι άλλο μπορεί να κάνει!

Είναι ακραία δύσκολο να είσαι φοιτητής και να έχεις ισσοροπημένη διατροφή, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό.

Η έλλειψη βιταμινών ωστόσο μπορεί να κάνει πολύ slow down στην επίδοσή σου και να κάνει amplify την εξάντληση και το άγχος που αισθάνεσαι.

Το φρούτο αυτό που θα σου δώσει το boost που χρειάζεσαι στο διάβασμα και όχι μόνο δεν είναι άλλο παρα το ρόδι λοιπόν!

1. Είναι πηγή βιταμινών Α,C, E, σιδήρου, κάλιου, φυτικών ινών, υδατανθρακών και περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες (τανίνες, πολυφαινόλες, ανθοκυανίνες) που θα κάνουν cleanse τον οργανισμό σου απο την πρώτη κιόλας επαφή! Οι τοξίνες επιβραδύνουν πολύ την εγκεφαλική λειτουργία και η απώλεια αυτών σε επαναφέρει σε full potential mode.

2. Έρευνες έχουν δείξει ότι η μητρική κατανάλωση του ροδιού μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο του νεογνού από εγκεφαλικές βλάβες, μετά από τραυματισμό. Επίσης βοηθάει στην πρόληψη κατά της νόσου Αλτσχάιμερ.

3.  Είναι πλούσιο σε τρεις διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών, τις τανίνες, τις ανθοκυανίνες και το ελλαγικό οξύ και υπερτερεί σε αντιοξειδωτική ικανότητα ακόμα και του κόκκινου κρασιού. Προστατεύει τον εγκέφαλο από τη γήρανση.

4. Οι σπόροι του αναζωογονούν την επιδερμίδα και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση και τη φθορά που φέρουν οι ηλιακές ακτίνες.

5. Εξυγειαίνει το δέρμα και λειαίνει τις ρυτίδες.

6. Φέρνει εξαιρετικό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της ξηροδερμίας ακόμα και σε δύσκολες περιοχές όπως είναι τα γόνατα και οι αγκώνες. Είναι επίσης εξαιρετικό στην απολέπιση!

7. Κοινό πρόβλημα που λίγο πολύ όλοι έχουμε αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουμε και πόσο μάλλον σε στρεσογόνες περιόδους είναι τα σπυράκια και η ακμή. Προσφέρει σημαντική βοήθεια στην καταπολέμηση της ακμής και είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

8. To ρόδι τονώνει το ανοσοποιητικό σου και προστατέυει από εποχιακές ασθένειες.

9. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιπτώσεις ψωρίασης και εκζεμάτων.

10. Ενα ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;