Δείτε εδώ τις 5 top ταινίες που φέρνει το '18!
Δείτε τους πιο δυνατούς upcoming τίτλους του 18!

1. Insidious: The Last Key.

Ο James Wan, δημιουργός του franchise του Insidious δεν θα μας αφήσει να κοιμηθούμε με τα φώτα κλειστά για άλλη μια φορά!

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ώς γνωστόν η Lin Shaye ως η δρ. Elise Rainier. Η πρωταγωνίστρια καλείται να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις που στοιχειώνουν μία οικογένεια. Η οικογένεια αυτή όμως μένει στο πρώην πατρικό σπίτι της Elise και η ίδια πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη και με το ίδιο της το παρελθόν. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 5 Ιανουαρίου 2018 σε σκηνοθεσία Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan).

 

2. Maze Runner: The Death Cure.

Ο Τόμας οδηγεί την ομάδα του στην τελική και πιο επικύνδινη αποστολή τους. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να διαρρήξουν την περίφημη “Last City”, ένας λαβύρινθος που ενδεχομένως να είναι ο πιο θανάσιμος απο όλους. Σε όποιον καταφέρει και βγεί ζωντανός, θα δοθούν απαντήσεις σε ολα τα ερωτήματα των Gladers απο τότε που πρωτοεισήλθαν στην λαβύρινθο.

 

3. Deadpool 2. 

H ανακοίνωση της πλοκής για το Deadpool 2 είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Έχουν ανακοινωθεί ωστόσο επίσημα 2 χαρακτήρες που συσχετίζονται άμεσα με τον πρωταγωνιστή μας, ο Cable και ο Domino, οι οποίοι σύμφωνα με το κόμικ που πρωτοεμφανίζεται ο Deadpool (New Mutants #98) έχουν έντονη διαδραστικότητα μαζί του και συμβάλλουν άμεσα στην εξέλιξη της πλοκής.

 

 

4. Venom.

Ο Venom ίσως να μην τεθεί αντιμέτωπος με τον Spider-Man στη σόλο ταινία του, αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε για πρώτη φορά με έναν άλλο λατρεμένο χαρακτήρα των φαν. Ετοιμαστείτε για τον Carnage. Το Venom θα είναι R-Rated και θα κινείται στα μονοπάτια του horror, επομένως μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε δίχως περιορισμούς (οι οποίοι συχνά επιβάλλονται στο πιο family friendly MCU), έναν από τους πιο αιμοδιψείς και ψυχοπαθείς villains της Marvel.

 

5. Annihilation.

Ο σκηνοθέτης του Ex Machina φέρνει στις οθόνες μας άλλο ένα sci-fi αριστούργημα!

Μια βιολόγος αναζητεί τον σύζυγο της που αγνοοείται σε μία έρευνα με μια μυστική υπηρεσία και ανακαλύπτει ένα επικύνδυνο πλάσμα μέσα στα άδυτα της φύσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;