ΕΚΤΑΚΤΟ! Σταματάει η διανομή συγγραμάτων στους φοιτητές!
Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση!

Την αναστολή διανομής πανεπιστημιακών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους αποφάσισε ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων (ΣΕΕΒΙ).

Ο κλάδος εκφράζει αδυναμία να στηρίξει με ιδίους πόρους τη διανομή των βιβλίων και καταγγέλλει ότι το υπουργείο Παιδείας «εξετάζει» σήμερα την αποπληρωμή τιμολογίων που αφορούν στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η καθυστέρηση πληρωμών υπερβαίνει κάθε όριο αντοχής και κυρίως λογικής και «αυτό σε συνάρτηση με τις περικοπές κατά 55% που έχουμε υποστεί δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας».

 

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η απόφαση του ΣΕΕΒΙ “είναι η πιο δύσκολη και στενάχωρη απόφαση που πήρε ποτέ ο κλάδος. Και άλλες φορές στο παρελθόν υπήρχαν καθυστερήσεις, αλλά σε ανεκτά και επιτρεπτά όρια “.

Τέλος, ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων, “καλεί τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου να βρει άμεσα λύση, ώστε ακόμα και την ύστατη ώρα να καταφέρει ο κλάδος να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;