Μπαίνω Φαντάρος: 7 Τρόποι για να λουφάρεις στο στρατό!
Ο στρατός είναι μια αναπόφευκτη κατάσταση για κάθε νέο ο οποίος καλείται να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα αφιερώνοντας σε αυτή πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του για λιγότερο από 8,70€ το μήνα!  

Στο στρατό θα συναναστραφείς πολλά νέα άτομα και σίγουρα θα κάνεις νέους φίλους οι οποίοι θα σε συντροφεύουν για όλη σου τη ζωή. Εκτός από πλάκα, γέλια, καψιμί και εξόδους υπάρχουν και πολλές δουλείες κάθε μέρα που θα πρέπει να κάνεις!

Από την πρώτη κιόλας μέρα εκτός από την εκπαίδευση και τις σκοπιές θα καταλάβεις ότι θα ασχοληθείς με ένα κάρο πράγματα, για αυτό λοιπόν παρακάτω μπορείς να δεις τον απόλυτο δεκάλογο λούφας για να παραμείνεις ξεκούραστος και άνετος!

1. Γίνε σκιά! Προσπάθησε να είσαι χαμηλών τόνων έτσι ώστε να μην ξέρει κανείς το όνομα σου! Όσο λιγότερο σε ξέρουν τόσο λιγότερο θα σε φωνάζουν!

2. Δες μπροστά! Μεγάλη σημασία έχει το πόστο που θα πάρεις. Τα πόστα διαφέρουν από στρατόπεδο σε στρατόπεδο πρέπει να δεις ποια είναι τα πιο ξεκούραστα, ποια έχουν σαν επικεφαλής τον “καλύτερο” αξιωματικό και να προσπαθήσεις να πάρεις μια θέση εκεί!

3. Μην αρνηθείς βοήθεια! Σε μια στρατιωτική θητεία που θα ακούσεις ειδικότητες όπως συντηρητής φωτοτυπικού ή καντηλανάφτης στο Λυκαβηττό πρέπει να χρησιμοποιήσεις το βύσμα σου! Το βύσμα στο στρατό είναι σαν τα δόντια όλοι έχουμε ένα, κάποιοι μικρότερα κάποιοι μεγαλύτερα, όπως και να έχει ένα καλό βύσμα μπορεί να σε βάλει σε μια ξεκούραστη θέση, μακριά από καθαρισμούς προαυλίων ντάλα μεσημέρι και πλύσιμο ταψιών με παγωμένο νερό στους -2 βαθμούς.

4. Παίξ’ το άρρωστος. Ένας άλλος τρόπος για να λουφάρεις είναι το ιατρείο. Πηγαίνοντας στο γιατρό μπορείς να αποφύγεις πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν πρέπει να το παρακάνεις γιατί οι υπόλοιποι φαντάροι σίγουρα θα σε στοχοποιήσουν!

5. Καβατζώσου. Βρες ένα σημείο το οποίο θα είναι ήσυχο και δεν θα έρχονται αξιωματικοί. Συνήθως, όταν πρέπει να γίνει κάτι, παλιότεροι φαντάροι ή και αξιωματικοί επιλέγουν τυχαία στρατιώτες από το προαύλιο ή τα δρομάκια τους στρατοπέδου, μην είσαι αυτός ο τυχαίος τύπος, γίνε μάστερ στο κρυφτό!

6. Κάνε χλαπατσιλίκια, αλλά μην υπερβάλεις! Τις υπηρεσίες συνήθως τις βγάζουν φαντάροι μέσα στο “επιλοχάδικο” με τα στελέχη απλώς να βάζουν μια υπογραφή χωρίς να τις κοιτούν αναλυτικά.  Just be good to them. Ένα δωράκι ποτέ δεν έβλαψε!

7. Θαλαμοφύλακας και πάλι θαλαμοφύλακας. Όταν σου προτείνουν ένα τέτοιο “deal” το παίρνεις πάντα. Μπορεί να ξενυχτίσεις λίγο παραπάνω αν κάνεις και βραδινό, όμως κατά την διάρκεια της μέρας δεν σε κουνάει τίποτα από την καρέκλα και το γραφείο με τις καταστάσεις οπλισμού! Φυσικά μπορείς να παίξεις angry birds μέχρι να τελειώσει η μπαταρία του κινητού σου!

Αν τώρα δεν είσαι για λούφα, αλλά είσαι αποφασισμένος πως θα πήξεις ψάρακλα, έχουμε δύο ιδιαίτερα χρήσιμες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να την παλέψεις.

GelActivTM Sport: Για τρέξιμο και περπάτημα με τα άρβυλα!

Οι νέοι ανατομικοί πάτοι GelActivTM Sport από τη Scholl είναι ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να απορροφούν τους κραδασμούς και την πίεση που ασκείται στο μπροστινό μέρος του πέλματος από αθλητικές και αντίστοιχες δραστηριότητες, μειώνοντας έτσι την επιβάρυνση των αρθρώσεων. Παράλληλα, το λευκό πλαστικό μέρος υποστηρίζει την καμάρα, προσφέροντας στο πόδι την απαραίτητη σταθερότητα.

GelActivTM Work: Για σκληρά εργαζόμενα πόδια και ορθοστασία!

Να ξέρεις πως θα περάσεις ένα τεράστιο μέρος της καθημερινότητάς σου όρθιος. Θα γνωρίσεις έτσι την αίσθηση των κουρασμένων και μουδιασμένων ποδιών.

Οι νέοι ανατομικοί πάτοι GelActiv™ Work από τη Scholl είναι ειδικά σχεδιασμένοι έτσι ώστε να προσφέρουν άνεση σε «σκληρά εργαζόμενα πόδια», ανακουφίζοντας αποτελεσματικά από την πίεση που ασκείται στα πόδια ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έντονης ορθοστασίας. Επιπροσθέτως, οι τρύπες στο μπροστινό μέρος επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει, διατηρώντας τα πόδια στεγνά.

Μπες εδώ και μάθε περισσότερα! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1