Υλικά συνταγής
4 χοιρινά σνίτσελ μετρίου μεγέθους
2 αυγά
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1 κ.σ. μουστάρδα
μια πρέζα θυμάρι
λίγο μπούκοβο ή πάπρικα καυτερή
3 κ.σ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
αλάτι
φρυγανιά τριμμένη
ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάτε καλά σε μεγάλο μπολ τα αυγά με το γάλα. Προσθέτετε τη μουστάρδα, το θυμάρι, αλάτι, μπούκοβο και το τριμμένο τυρί. Βάζετε μπόλικη φρυγανιά τριμμένη σε μεγάλο πιάτο.
Αλατίζετε ελαφρώς τα σνίτσελ και τα βουτάτε ένα ένα στο πιο πάνω μείγμα φροντίζοντας να αλειφθούν καλά και από τις δύο πλευρές. Μετά τα βάζετε ένα ένα πάνω στη τριμμένη φρυγανιά να καλυφθούν καλά και από τις δύο πλευρές.
Απλώνετε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου και τοποθετείτε πάνω του τα σνίτσελ, ρίχνοντας ελάχιστο ελαιόλαδο ώστε να μην κολλήσουν.
Βάζετε την σχάρα στη μέση του φούρνου και ψήνετε στους 180 C για 30 λ και από τις δύο πλευρές. Μόλις δείτε πως έχουν πάρει το σωστό χρώμα, είναι έτοιμα. Συνοδεύστε τα με πατάτες τηγανιτές ή με μια μεγάλη σαλάτα φρέσκων ή βρασμένων λαχανικών.
Πηγή: sintayes.gr
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Υπάλληλοι γραφείου
Πλήρης Απασχόληση
05-03-2024
Ταύρος
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
22-04-2024
Θεσσαλονικη