5 ταινίες τρόμου να δείς αμα δεν βγείς το Σαββατοκύριακο.
Μιάς και το Halloween πλησιάζει, σου βρήκαμε την λύση άμα θα κάτσεις μέσα το σ/κ!

1. The other side of the door.

Μπορεί να φαίνεται λίγο cliche το subject αλλα η ταινία γαμάει!

Η ειδυλλιακή ζωή ενός ζευγαριού καταστρέφεται όταν χάνουν το μικρό γιο τους σε ένα τραγικό δυστύχημα. Η απαρηγόρητη μητέρα μαθαίνει πως μια αρχαία τελετή μπορεί να φέρει το γιο της πίσω για μια τελευταία φορά έτσι ώστε να τον αποχαιρετήσει. Τυφλωμένη από τον πόνο παραβένει τους κανόνες  και ανοίγει μια πόρτα ανάμεσα στο κόσμο των ζωντανών και των νεκρών, ελευθερώνοντας μια διαβολική δύναμη με τη μορφή του μικρού Oliver.

 

2. Lights out.

Η τέλεια συνταγή για ανατριχίλες. Ετοιμάσου να μην ξανακοιμηθείς με τα φώτα κλειστά.

Όταν η Ρεμπέκα άφησε το σπίτι της, νόμιζε ότι άφησε και τους παιδικούς της φόβους. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη για το τι ήταν και τι δεν ήταν αληθινό όταν τα φώτα έκλειναν, και τώρα ο μικρός αδελφός της, ο Μάρτιν, γίνεται μάρτυρας των ίδιων ανατριχιαστικών κι ανεξήγητων φαινομένων που τότε στοίχειωναν κι εκείνη. Μια τρομακτική οντότητα με μυστηριώδη προσήλωση στη μητέρα τους, τη Σόφι, έχει ξαναβγεί στην επιφάνεια.

 

3. The Forest.

Το τοπίο είναι αληθινό. Let that sink in.

Η ταινία «The Forest» είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο θρυλικό Δάσος Αοκιγκαχάρα, στους πρόποδες του Όρους Φούτζι, στην Ιαπωνία. Μια νεαρή Αμερικανίδα αναζητεί την δίδυμη αδερφή της, που έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Παρά τις προειδοποιήσεις όλων να «παραμείνει στο μονοπάτι», θα μπει στο δάσος αποφασισμένη να ανακαλύψει την αλήθεια για την τύχη της αδερφή της για να έρθει αντιμέτωπη με τις θυμωμένες και βασανισμένες ψυχές των νεκρών που κυνηγούν όποιον περιπλανιέται μέσα στο δάσος.

 

4. As above so below.

Τραβηγμένη σε στύλ “lost footage” η ταινία αυτη μας έκανε όλους να θέλουμε να επισκεφτούμε τις κατακόμβες. Χιλιόμετρα από πολύπλοκες κατακόμβες λοιπόν κρύβονται στα υπόγεια του Παρισιού, ως σπίτι για αμέτρητες ψυχές. Μια ομάδα αποφασίζει να μπει εκεί και μέσα σε στοίβες από κόκαλα ανακαλύπτουν το σκοτεινό μυστικό που κείτονταν στην πόλη των νεκρών.

 

5. Sadako vs Kayako.

Μπορεί να ακούγεται lame αλλα είναι γαμάτο!!!!
Τα δύο πιο γνωστα Ιαπωνικά φαντάσματα έρχονται αντιμέτωπα σε μια ανελέητη μάχη… The Grudge Vs The Ring!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;