Oι 5 καλύτερες εκπομπές του Adult swim
Μπείτε να δείτε!

Κάτι αντίστοιχο του cartoon network, το Adult swim εγκολπώνει πιο.. ενήλικο χιούμορ στις εκπομπές του και πιο “καμμένο” περιεχόμενο. Ένα έιναι σίγουρο. Υπόσχεται πολλές ώρες binge watching και αν έχεις έστω στοιχειώδη αίσθηση του χιούμορ θα σε κάνει να κλάψεις. Check out our list!

1. Rick and Morty.

Οι περιπέτειες του Rick Sanchez και του εγγονού του Morty δεν έχουν σταματημό καθώς ταξιδέυουν σε πληθώρα διαγαλακτικών πληθυσμών και infinite πραγματικοτήτων. Ο Rick είναι πάντα μεθυσμένος σχεδόν και ο Morty κάποιες φορές δεν έχει ιδέα τι του γίνεται!

 

2. Mr Pickles.

Οι παραγωγοί του Mr Pickles είναι κυριολεκτικά οι patron saints του καμμένου χιούμορ έχοντας εισάγει και παρα πολλά στοιχεία gore. Παρακολουθήστε το για να δείτε πως ενα σκυλάκι γίνεται serial killer και ταυτόχρονα άρχοντας ενός κάτω κόσμου!

 

3. Robot chicken. 

Στην κορυφή και το Robot chicken με τα μικρα καμμένα stop motion parody- like σκερτσάκια του! Δείτε μικρά καμμένα parodies μεγάλων ταινιών στύλ Harry Potter και Άρχοντα των δαχτυλιδιών και προσπαθήστε να μην πεθάνετε απο το γέλιο!

 

4. Mike Tyson mysteries.

Αν ποτέ σας για οποιουσδήποτε αρρωστημένους λόγους είχατε αναρρωτηθεί πως θα ήταν ο Μάικ Τάισον να λύνει μυστήρια στύλ Scooby Doo τότε voila!

 

5. Tim and Eric Awesome Show, Great Job!

Σε γενικές γραμμές είναι ό,τι πιο καμμένο έχω δεί στη ζωή μου αλλα πρέπει να είσαι πολύ “κώλος” για να το εκτιμήσεις καταλλήλως. Nα ξέρετε και μια μικρή όμορφη λεπτομέρεια. Παίζουν ο Will Ferrell, o Zach Galifianakis και ο John C. Reilly. Τέλος!

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;