The Rockers: Το νέo urban coffee shop στη Γλυφάδα που θα σε συναρπάσει!
Το The Rockers στη Γλυφάδα είναι γεγονός και ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο.

Τα The Rockers είναι το νέο δίκτυο μαγαζιών urban street coffee που σερβίρουν καφέ υψηλής ποιότητας! Μέσα σε ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικά περιβάλλον, με ιδιαίτερη ροκ διακόσμηση και με εσπρεσομηχανές τελευταίας τεχνολογίας (Cafe Racer), το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό των The Rockers υπόσχεται να σε ταξιδέψει στα γευστικά μονοπάτια του speciality coffee, ενός καφέ με ιδιαίτερη ταυτότητα και προέλευση.

Η υψηλή ποιότητα καφέ είναι η πρώτη προτεραιότητα των The Rockers.

Humanity runs on coffee. #TheRockers #Coffeelovers #pf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Rockers (@therockers.gr) στις

Μόλις ξημερώσει, βάζουν μπροστά τις «μηχανές» και φτιάχνουν υπέροχο καφέ, για σένα που θέλεις ο πρώτος καφές της ημέρας να είναι ο καλύτερος.

Στο The Rockers χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις κορυφαίες εσπρεσομηχανές υψηλής τεχνολογίας, Cafe Racer, της εταιρίας San Remo.  Εμπνευσμένες από τις κορυφαίες βρετανικές μοτοσικλέτες Cafe Racer, διακρίνονται τόσο για το ιδιαίτερο «αγωνιστικό» τους στιλ αλλά και για την ταχύτητα και την ακρίβειά τους.

Το ξεχωριστό αρχιτεκτονικό περιβάλλον, η ιδιαίτερη ροκ διακόσμηση, οι εσπρεσσομηχανές τελευταίας τεχνολογίας και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό των #TheRockers υπόσχεται να σου χαρίσουν το πιο απολαυστικό ταξίδι στα μονοπάτια του ποιοτικού καφέ! #TheRockersAreOn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Rockers (@therockers.gr) στις

Ποιοι ήταν οι Rockers;

Οι πρώτοι οδηγοί των θρυλικών μοτοσικλετών Cafe Racer ήταν οι Rockers, μια ομάδα νεαρών Βρετανών που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο τη δεκαετία του 1960 και ήταν οπαδοί της ταχύτητας και της rock & roll μουσικής. Με ίνδαλμά τους τους αγωνιζόμενους στα Grand Prix, οι νεαροί Rockers αφιέρωναν όσο χρόνο και χρήμα διέθεταν για να μετατρέψουν τις μοτοσικλέτες τους σε αγωνιστικές, πετυχαίνοντας ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις. Το ξεχωριστό πάθος των Rockers για τη συνεχή βελτίωση των μηχανών τους καθώς και οι ιδιαίτερες ενδυματολογικές και μουσικές τους προτιμήσεις άφησαν εποχή.

Αντλώντας έμπνευση από τον τρόπο ζωής τους και την κουλτούρα τους, δημιουργήθηκε το ομώνυμο δίκτυο μαγαζιών urban street coffee!

Έτσι, οι σημερινοί The Rockers βρίσκονται στη Γλυφάδα και οι κορυφαίες αγωνιστικές εσπρεσομηχανές τους είναι οι Cafe Racer.  Παράλληλα, ακολουθώντας τη νέα τάση στο χώρο της υγιεινής διατροφής, προσφέρουν νόστιμα ενεργειακά σνακ, ροφήματα υψηλής θρεπτικής αξίας, από αγνά και ποιοτικά υλικά.

Είσαι έτοιμος να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία καφέ; Το The Rockers Γλυφάδας, σε περιμένει!

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Πλατεία Βάσως Κατράκη 4
Facebook: www.facebook.com/TheRockersGlyfada
Instagram: @therockers.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;