bubbllz: Η εφαρμογή που θα αλλάξει τον τρόπο που κάνεις τις αγορές σου!
Πας για ψώνια, βγάζεις photo και κερδίζεις. Τι εννοείς δεν κατάλαβες; Θα σου τα εξηγήσουμε όλα εδώ.

Το bubbllz είναι μια νέα εφαρμογή που συνδυάζει δύο αγαπημένες συνήθειες: τις αγορές και τα social media. Στην ουσία επιβραβεύει αυτό που ούτως ή άλλως όλοι κάνουμε. Αγοράζουμε προϊόντα και ποστάρουμε φωτογραφίες στο Facebook.

Και γιατί λοιπόν να μη τα συνδυάσεις; Δοκιμάσαμε λοιπόν το bubbllz, το λατρέψαμε και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι είναι.

Η λογική του bubbllz  έχει ως εξής: Πας για ψώνια, βγάζεις φωτογραφία το προϊόν που αγόρασες από ένα κατάστημα ή brand και την ανεβάζεις στο Facebook. Αμέσως μετά “ανταμοίβεσαι” για αυτό παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς ή κερδίζοντας άμεσα εκπτώσεις, κουπόνια, ειδικές προσφορές.

Ας δούμε πώς ακριβώς γίνεται.

1.Κατεβάζεις  το bubbllz από εδώ για Android και εδώ για iOs.

2.Συνδέεσαι στο Facebook και το bubbllz αυτόματα ψάχνει τις προσφορές που παίζουν στην περιοχή σου.

Όταν εμφανίσει τις ανταμοιβές που βρίσκονται κοντά σου, επιλέγεις αυτή που σε ενδιαφέρει πατώντας την αντίστοιχη πινέζα.

Εμείς επιλέξαμε τον διαγωνισμό της DUST + CREAM με δώρο ένα ταξίδι!  Φυσικά, επειδή έχουμε αδυναμία σε αυτά, δε γινόταν να αντισταθούμε. 

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη πατήσαμε ΤΟ ΘΕΛΩ. Και ναι, δηλώνουμε ενθουσιασμένοι-. 

 

Υπάρχουν πολλές τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη. Η δε λίστα με τα συνεργαζόμενα μαγαζιά και brands μεγαλώνει διαρκώς, οπότε έχε το νου σου για να απολαμβάνεις δώρα και εκπτώσεις, σε όλα αυτά που σου αρέσουν! Απλά, ανεβάζοντας στο Facebook μία φωτογραφία το προϊόν που αγόρασες, επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες ανταμοιβές του bubbllz. 

Σήμερα μπορείτε να βρείτε ανταμοιβές σε ρούχα, φαγητό, αισθητική, οπτικά, γυμναστήρια και οι κατηγορίες αυξάνονται διαρκώς.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι το bubbllz είναι μια ελληνική εφαρμογή και κέρδισε το βραβείο Επιχειρηματικότητας για το 2016. Δοκίμασέ το λοιπόν!

Μάθε τα πάντα για το bubbllz εδώ! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;