Αυτός είναι ο πιο επιτυχημένος οίκος μόδας για το 2017!
Θα μάντευες ποιος μεγάλος οίκος μόδας το κατάφερε;

Η έκθεση Interbrand’s Best Global Brands είναι ένας ετήσιος θεσμός που υπολογίζει τις οικονομικές επιδόσεις, τις ικανότητες μιας φίρμας να επηρεάζει τους πελάτες της,

Την κορυφή της λίστας φέτος κατέκτησαν οι τεχνολογικές εταιρείες Apple, Google και Microsoft, πράγμα που δεν μας εκπλήσσει.  Μπορεί η τεχνολογία να βρέθηκε στις πρώτες θέσεις, ωστόσο, η μόδα δεν έχει μείνει πίσω.

Συγκεκριμένα, εκ των οίκων μόδας αναδείχτηκαν οι: Louis Vuitton (19η θέση), Hermès (3η θέση), Gucci (51η θέση), Burberry (έπεσε 3 θέσεις, 88η θέση), Prada (έπεσε 13 θέσεις, 94η θέση) και Dior (95η θέση). Δυστυχώς, η Ralph Lauren έμεινε εκτός της λίστας φέτος, παρότι πέρυσι βρισκόταν στην θέση 98.

Ο πρώτος και καλύτερος οίκος μόδας, λοιπόν, φαίνεται πως είναι ο Louis Vuitton.

Bringing a sporty-chic twist to the iconic Monogram canvas: introducing the new Manhattan city bag by #LouisVuitton.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton Official (@louisvuitton) στις

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Rebecca Robins, παγκόσμια διευθύντρια της Interbrand:  «Ο Louis Vuitton έχει καταφέρει να συνδέσει την επωνυμία του με τον πολιτισμό», εξηγώντας πώς κατάφερε ο οίκος να αναδειχτεί.

City chic. The versatile Double V bag is perfect for every occasion. Available in #LouisVuitton stores and at louisvuitton.com.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton Official (@louisvuitton) στις

«Όταν βλέπουμε τον Louis Vuitton, το Gucci, τον Hermès, ποια είναι η μαγεία που αποπνέουν αυτές οι φίρμες;», είπε ακόμη.

«Δεν λειτουργούν μόνο ισχυρά, αλλά είναι και η σχέση ανάμεσα στη μάρκα και τον πολιτισμό, και όλες τους το κάνουν με τέτοιο τρόπο που είναι όχι μόνο επίκαιρος και σχετικός με την εποχή, αλλά και βιώσιμος».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;